STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
300083_222100214512839_100001385851844_662285_1935300019_a.jpg
Stadion FK Trepca.Steta sto nema sedecih mesta.

Resio sam ovo pismo da posaljem Novaku Djokovicu...neznam mu adresu i kako...molim pomoc!!!
Novace Djokovicu...prvi put ti pisem...pisem ti da ti kazem da tebe najvise postujem....gledam te svaku utakmicu i radujem se tvojim pobedama...navijam za tebe uvek...radovao sam se onu noc kad si osvojio zasluzeno za najboljeg sportistu sveta...svaka cast jer si ti najveci srpski ambasador...u najvece svetlo predstavlja srbiju...hocu da te pohvalim jer si ti dobar ne samo kao sportista nego kao i covek...pricaju ljudi da oces da pomognes i da si dobar covek...hocu da te zamolim Novace, da mi pozajmis jedno 350 evra, hitno mi treba....vracam ti prvog garant....ako uzimas kamatu nema veze, nije vazno...slobodno mi reci....nisam ja od onih koji bi se jeebali za dinar...vracam sigurno uz kamatu...Nadam se da ces mi izaci u susret...Unapred hvala...

dole cu turim adresu de da mi salje kes i da se potpisem...
kako da mu saljem pismo???

Valkene...
ja sam ozbiljan covek...nemam ja ni vremena ni snage da odgovaram na tvoje postove od 40 strana....
za to vreme dok napravim koncept mogao sam 5 ispitna pitanja da smlatim, da se promajem do trafiku da uznem cigare, po jebade da idem piicku da nagarim...smorno mi je Valkene...
dok citam one postove razlozene osecam se ko Nikola Pasic pred austro-ugarski ultimatum...znam da sam upravu ali sta god da naspisem sem da se predam ima da bude haos...
seere se meni i za Premijer ligu, i za Primeru, i za Seriju A i za Bundes ligu, i za pokojnog Cezare Maldinjia, i za Van Bastena, i za Rudija Felera i nek ide sve dodjavola...
nek smo mi zivi i zdravi :pivce:

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Gax
Nema veze brate hvala ti puno. Tek je počela utakmica. Ima puno do kraja. Kad sam video da ima prenos na linku imao sam osećaj da znaš sve i obradovao se što mogu da gledam. Mislio sam da nemam nikakve šanse i da ću je propustiti. Hvala ti puno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back