gost 296430
Početnik
- Poruka
- 38
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Било је пуно, само што је доста времена прошло од тога па се заборавило.
Novace Djokovicu...prvi put ti pisem...pisem ti da ti kazem da tebe najvise postujem....gledam te svaku utakmicu i radujem se tvojim pobedama...navijam za tebe uvek...radovao sam se onu noc kad si osvojio zasluzeno za najboljeg sportistu sveta...svaka cast jer si ti najveci srpski ambasador...u najvece svetlo predstavlja srbiju...hocu da te pohvalim jer si ti dobar ne samo kao sportista nego kao i covek...pricaju ljudi da oces da pomognes i da si dobar covek...hocu da te zamolim Novace, da mi pozajmis jedno 350 evra, hitno mi treba....vracam ti prvog garant....ako uzimas kamatu nema veze, nije vazno...slobodno mi reci....nisam ja od onih koji bi se jeebali za dinar...vracam sigurno uz kamatu...Nadam se da ces mi izaci u susret...Unapred hvala...
Nema veze brate hvala ti puno. Tek je počela utakmica. Ima puno do kraja. Kad sam video da ima prenos na linku imao sam osećaj da znaš sve i obradovao se što mogu da gledam. Mislio sam da nemam nikakve šanse i da ću je propustiti. Hvala ti puno.