STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je u pitanju nemački šlem iz WW2 šta god da su ti rekli nije njegov sigurno:mrgreen:
Nije šljem upitanj.
Postavit cu sliku predmeta pa da se zna o cemu je rijec.
kopacka001c.jpg

Poslednja izmena:
A sto vise nije moderator Dule????
meni je to ilke reko i ja sam se skocopicanio....nisam mogo da verujem....Ilke mi prica a ja budala pa mu ne verujem....Ilke meni kaze:
-Spuki, dule nije vise moderator na krstarici...
-Daj be Ilke ne jeedi goovna -kazem ja njemu...
-Spuki ozbiljo ti kazem...
-Ilke ne lazi usta te ebem....lazes kad zines....
-Spuki ne lazem nije vise moderator...
-Ilke govedo ne lazi!!!
-Ne lazem Spuki idi proveri....
-Ma znam Ilke da nije al mi merak da te ispcujem...

i nisam mogo da verujem...od kada sam otiso odavde sve se izmenilo, dosta su pametnih moderatora otisli....ovde na fudbalu je bilo njih 3....sad je samo mile ostao...

Igrač koji puca, on će dat' go, igrač koji ne puca on nikad' neće dat' gola!

Gost ''Centralnog zatvora'' je Gumena Glava Alija Hadžiosmanović-Braco.
FK ''Vrbanjuša'' vs. NK ''Željezničar'' 2:2 Nevjerovatan uspjeh amatera ''Vrbanjuše'' protiv profesionalaca iz Želje!

Tekma je održana 27.10.2005.

Pored toga što je trener i direktor FK ''Vrbanjuša'', Braco pere dresove kod svoje kuće.

Motiviše igrače nevjerovatnom pričom!
Rečenicu iz naslova izgovara na 2'25":

Da li neko možda zna zašto u Španiji i Engleskoj nose ''tape'', znate šta je to ako igrate PES, ono iznad članka što vežu, a primetio sam da u Italiji toga nema.

Ovo je primer tape-a:

79ex.jpg

A ima i ovako:

Footballers-Gerrard-003.jpg

Ovo je bez:

snajder-vesli.jpg

U Italiji su ranije nosili, sada nema.

Hahaha ovi su gori od nasih! Svako ko prati kladionicu zna da se po Italiji namesta samo tako. Nije slucajno kada Napoli razbije nekoga sa 6-1 pa u sledecim kolima glat gubi i sa po 3-0. U svakom kolu se bar po 3 penala sviraju u 90+ minuti. Zivela Italija !

Zdravo sviima! Danas mi je pala na misao jedna ideja , da li i ja, iako sam devojka mogu postati sudija na fudbalskim utakmicama? Posto veoma malo znam o tome, kako se stize do tog stadijuma, i cime je sve to propraceno?.....Ako pak neko zna vise nek' mi napisee..Hvala Vam unapred :ceka:

Zdravo sviima! Danas mi je pala na misao jedna ideja , da li i ja, iako sam devojka mogu postati sudija na fudbalskim utakmicama? Posto veoma malo znam o tome, kako se stize do tog stadijuma, i cime je sve to propraceno?.....Ako pak neko zna vise nek' mi napisee..Hvala Vam unapred :ceka:

Moze. Od ortaka drugarica je sa nepunih 18 godina dobila licencu za sudjenje utakmica mladjih kategorija. Al ima devojaka koje sude u zonskim ligama...Takodje i u top ligama zenskog fudbala...Ako hoces da sudis muski fudbal,tesko ces se probiti dalje od 3. lige...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back