gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Ta idi molim te. Mi smo najjaci na celom Stadionu i oko njega. Pogresno navijas. Uvek ces na kraju da places.![]()
Nema suza kod pravih muskaraca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta idi molim te. Mi smo najjaci na celom Stadionu i oko njega. Pogresno navijas. Uvek ces na kraju da places.![]()
Onda ces imati cemu da se smejes samo kad dodju tvoji slabiji.Nema suza kod pravih muskaraca, a prava publika uvek navija sa osmehom
![]()
![]()
Daj sliku da vas vidimo.![]()
Onda ces imati cemu da se smejes samo kad dodju tvoji slabiji.![]()
Cuo sam i ja. Nisu ga pogodili. Branio se tamburom.Deca u Africi nemaju šta da jedu, a vi se gađate čokoladama, 'oćete opet da nas izbace iz takmičenja?
Čuo sam da su ovde jednog koji je ranije bio član UEFA-e gađali bananom...![]()
Pa za koga onda navijas kad nema slabijih?Pored mene su svi...jaki, stara mudrost kaze, ne podceni nikoga
, posebno...mene
![]()
Cuo sam i ja. Nisu ga pogodili. Branio se tamburom.![]()
Pa za koga onda navijas kad nema slabijih?![]()
Onda navijas ipak za nas. Mi imamo zeMske u timu.Uvek za zeMske, a kad nema njih...onda, onda...za one koji budu napadnuti.
Deca u Africi nemaju šta da jedu, a vi se gađate čokoladama, 'oćete opet da nas izbace iz takmičenja?
Čuo sam da su ovde jednog koji je ranije bio član UEFA-e gađali bananom...![]()
Nego, kasno si stigao, pojedena cokolada![]()
Sta si mu kazala?Cekaj, razgovaram sa sudijom.
Sta si mu kazala?Kakav je to nacin da jede cokoladu a nikome nista ne ostavi!
![]()
A doticne umetnice na travnjak ne dolaze praznih ruku. Uvek necim masu. Ti kazes vise neces da mases cokoladom. Sta da ti damo u ruke?Mozda je slab na cirlidersice
![]()