STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznenađenja protiv Napretka

Fudbalski klub Crvena zvezda će 65. rođendan obeležavati tokom čitave 2010. godine, a posebno na utakmicama koje se igraju na "Marakani". Zato su za meč sa Napretkom pripremljeni pokloni za publiku.

Naime, u poluvremenu meča prvotimci će na istočnu, zapadnu i severnu tribinu šutnuti po dve lopte a oni koji iste uhvate dobiće vredne nagrade iz "Red Star šopa", odmah na atletskoj stazi stadiona.

Ujedno ulaz na kapiji "16" na istočnoj tribini biće besplatan za sve one koji redarima pokažu povratnu poruku sa broja 2344. Dakle, pošaljite na dan utakmice (subota, 13.03.) SMS u akciji "Za moju Zvezdu" na broj 2344 i besplatno bodrite vašu Zvezdu do još jedne pobede, navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

јутро јутро...ајмоооооооооооооооооооо...........:per:
петак је јутроооооооооооооооооооооооооооооооооо..............:super:

Neciji klonovi koji zahebavaju na STADIONU (Ilic je jedan od osumnjicenih) :mrgreen:
Prelistaj prethodne strane, bice ti jasnije :D
Nemoj da lupas! :dash:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja sam vam dao smernice da razmisljate ko je ciji klon. Koji je moj interes da stvorim klona i da se ovako zayebavam? Pa ja za zayebanciju mogu da pokazem prstom na nekoga pa da ga uzjasemo na nekoj stranoj temi da ne zna sta ga je i zasto snaslo! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back