waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу увек увлачити вас,нити тражити подршку ви од мене можете али ја не могу од вас,остаћу увек уз вас не напуштам вас него у мени нешто мора да се промени
Ama Neso a zasto ti imas nas? Sto nas ne obacestis pa da ga zapalimo ko sibicu!Да знате ја ћу вас увек бранити и штити,многи ме зезају прете и спрдају се самном не ви,него неки други говоре ми типа-Мајмуне,Дебелу ретардирани,коњу,имбецилу

Да знате ја ћу вас увек бранити и штити,многи ме зезају прете и спрдају се самном не ви,него неки други говоре ми типа-Мајмуне,Дебелу ретардирани,коњу,имбецилу
Да знате ја ћу вас увек бранити и штити,многи ме зезају прете и спрдају се самном не ви,него неки други говоре ми типа-Мајмуне,Дебелу ретардирани,коњу,имбецилу

Fale mu jos 4 komada pa da mu dodam!Pazi da ti ne pozli.... svega kad je previše ne valja![]()

Fale mu jos 4 komada pa da mu dodam!
Ne znas ti Pecu i Nesu!
![]()

Bolje da ti to kaze Tab. Njemu ces da verujes. Ko zna kako ce biti samnom!ne znam... još
ali ne sumnjam da ćeš me ti uputiti u priču![]()

Opa bato evo ga Tab, ovaj, pardon, Napoleon. Jesil i danas vario dve smene?Ma waterpolisto, ne daj da ti unistavaju zivot! Sta mislis da radis u elektrani i da varis ceo dan kao ja, pa mi nije unisten zivot, ne dam nikome da mi ga unisti. Narocito ne dam mangupima na netu.![]()

Ma waterpolisto, ne daj da ti unistavaju zivot! Sta mislis da radis u elektrani i da varis ceo dan kao ja, pa mi nije unisten zivot, ne dam nikome da mi ga unisti. Narocito ne dam mangupima na netu.![]()
Ma waterpolisto, ne daj da ti unistavaju zivot! Sta mislis da radis u elektrani i da varis ceo dan kao ja, pa mi nije unisten zivot, ne dam nikome da mi ga unisti. Narocito ne dam mangupima na netu.![]()