Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
A sto onda pises: "Bivsi Tandem?"
ZAto sto si to ti tako rekao...ja ne...
To ti dobro znas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto onda pises: "Bivsi Tandem?"
Oces ti da ti ja dam link ko je kome sta rekao? Ili da to sve ostavimo po strani. Od danas po starim stazama! A?ZAto sto si to ti tako rekao...ja ne...
To ti dobro znas.
Oces ti da ti ja dam link ko je kome sta rekao? Ili da to sve ostavimo po strani. Od danas po starim stazama! A?
Da si ti ziv i zdrav mi ne idemo u skolu evo vec dve nedeljeEvo,ucim po malo...sutra ujutro u skolu i tako.
Ti jesi li utvrdio gradivo?

I ne zaboravite! Danas je Petak 13.
![]()

E moze...daj link...ja tebi nisam nikada to rekao.

Gud aftr nungud morning![]()

...хоп цуп скочићу а ти нећеш Јочићу...![]()

A pun mi je penis ovakvih stvari, nista vezano za tebe, ali gomila ovakvih pesama i opet niko da se organizuje i ode dole pa da kolje te siptare...sve mi se nesto cini da su to sve pi cketine i da nemaju prava sebe da nazovu Srbinom.Hoce li moci ovako nesto na zurci veceras u Djole style
xaaxaxaxaxax nisam u akciji....Generale, jesil' ti jos u nekoj akciji? Da obucemo uniforme?![]()
Ne..nego u venama mojim ima krvi Misic Zivojina....promenicu avatarvoli da se hvali![]()
A pun mi je penis ovakvih stvari, nista vezano za tebe, ali gomila ovakvih pesama i opet niko da se organizuje i ode dole pa da kolje te siptare...sve mi se nesto cini da su to sve pi cketine i da nemaju prava sebe da nazovu Srbinom.
Opet Djole, nista vezano za tebe![]()