STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živeli :pivce:

1157305_Pivo_Plzen_plech_main_large.jpg

Kao sto naslov kaže, želim da se posavetujem da li je moguće početi trenirati fudbal sa 20 godina, a da pre toga nikad nisam trenirao? Od malena igram fudbal, predstavljao sam osnovnu školu na takmičenjima, ali se nikad nisam učlanio ni u jedan klub... Tek mi je sada nešto kliknulo u glavi, i dobio sam veliku želju da bar pokušam da se bavim sportom profesionalno. Da li imam čemu da se nadam?

Kao sto naslov kaže, želim da se posavetujem da li je moguće početi trenirati fudbal sa 20 godina, a da pre toga nikad nisam trenirao? Od malena igram fudbal, predstavljao sam osnovnu školu na takmičenjima, ali se nikad nisam učlanio ni u jedan klub... Tek mi je sada nešto kliknulo u glavi, i dobio sam veliku želju da bar pokušam da se bavim sportom profesionalno. Da li imam čemu da se nadam?

Ako si dobar sto da ne.Mozda neko prepozna talenat naravno ako ga imas.
Mislim da je Diego Tristan poceo da trenira tek sa 18-19 godina,dok kod Brazilaca imas masu odlicnih igraca koji su ‚‚pikali‚‚mali do dvadesete pa tek se onda prebacili na veliki fudbal...

Zasto? Ovaj topic ti je kao kafana. Mozes da pises sta oces.

Mislio sam na pdf Fudbal a ne na temu "Stadion".
Sada nema više ni podforuma "ostali timovi",sve je nagurano na jednom mestu + teme se otvaraju neverovatnom brzinom.Totalno ludilo.
Ne znam samo kome ovo odgovara? Imali smo odlično uređene teme.Mislim da je ovo sada što se radi zbog nekog navodnog "privlačenja" da se više komentariše na pdf-u Fudbal,garantovano !

Moram da priznam da se ni meni ne svidja non-stop otvaranje novih tema.

Recimo: Premijer Liga, LaLiga, Seria A itd.. To je sve moglo u jednu temu. Recimo da se tema zove Liga Petice. Isto tako Liga Evrope i Liga Sampiona to je moglo u jednu temu. No dobro, nije to bas tako velik problem.

Moram da priznam da se ni meni ne svidja non-stop otvaranje novih tema.

Recimo: Premijer Liga, LaLiga, Seria A itd.. To je sve moglo u jednu temu. Recimo da se tema zove Liga Petice. Isto tako Liga Evrope i Liga Sampiona to je moglo u jednu temu. No dobro, nije to bas tako velik problem.

Odlucili smo da lige petice + JSL mogu da imaju posebne teme, a da se o svim ostalim ligama pise na jednoj temi koja treba da bude otvorena.

I za LS i LE je najbolje da budu posebne teme zbog anketa i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back