STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naši košarkaši bili večeras na Bernabeu (Real - Atletiko).
Samo opušteno :)

nenad-krstic-nemanja-bjelica-real-madrid

[PHOTO] --- (1954,1974,1990,2014)
1954 НЕМАЧКА 3 -2 МАЂАРСКА
tumblr_n8obac61GF1rc4l8ao8_500.jpg

1974 Немачка 2-1 Холланд
tumblr_n8obac61GF1rc4l8ao6_500.jpg

1990 Немачка 1-0 Аргентина

2014 НЕМАЧКА 1-0 Аргентина
tumblr_n8obac61GF1rc4l8ao5_500.jpg

:super:

Ujeo ga pas, pa dao gol za pobedu

Tokom utakmice koja je odigrana za vikend na teren je istrčao "žuća", Dudu ga je uzeo u naručje da bi izveo, ali ga je pas ujeo za ruku.

Ispostavilo se da mu je taj ujed doneo sreću, s obzirom da je posle svega nekoliko minuta Dudu postigao efektan gol za pobedu svoje ekipe od 3:2.

Nije fudbalska tema ali moram jer je u svojim ulogama bio nekako vezan za fudbal:

Zauvek otišla glumačka legenda u 80-oj godini - Nikola Simić ------ "JEL PROMAŠIO PENAL?! Nije. Pogodio je stativu."..."Gol...Gol?Ne,pogodio je stativu...jaoj,Božiju ti majku"..."dripci jedni,na svom terenu igraju,ne mogu da umuvaju jedan jedini gol"..."penal!Zovi popa!Penal,za koga?Svi su u kaznenom prostoru ! "
I jedna meni od najomiljenijih njegovih scena:

Večna ti slava,legendo

meraklije.jpg

Pocivaj u miru. Odose skoro svi iz te legendarne postave: Bora Todorovic, Dusan Pocek, Ruzica Sokic, Zika Milenkovic, Radmila Savicevic, Mica Tomic, Bata Stojkovic.... Ostali jos samo Bata Zivojinovic i Ljubisa Samardzic od tih starijih, ako se ne varam.

Njegova kultna recenica:

Imam pitanje,kratko i jasno,da li ja kao sesnaestogodisnjak mogu negde u Beogradu ili blizoj okolini istog da odem u neki Futsal/KMF klub?
Uz napomenu da nisam "pocetnik",da imam 5 godina iskustva na velikim terenima,i da sam vec igrao par utakmica za seniorsku ekipu lokalnog kluba,tj. rekao bih da sam poprilicno dobar :)
Nikako ne mogu da pronadjem gde bih mogao igrati,a futsal mi je velika strast...
Hvala unapred :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back