- Poruka
- 23.504
Ovo je Stadion. Njegova funkcija se ne menja!!! Sta mislis zasto je uveden Stadion?Bullitt13:Прозивке видим неће никада престати!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je Stadion. Njegova funkcija se ne menja!!! Sta mislis zasto je uveden Stadion?Bullitt13:Прозивке видим неће никада престати!

Procitaj prvi post na ovoj temi. Temu je otvorio Ples uz saglasnost Nevidljivog.Bullitt13:Е 'еби га није ми представљен правилник понашања!
Ја ћу лепо да седнем узНем семенке, ладно пиво и гледам вас како се макљате!
ПС. Делије немо' ме брукате!!!
Rainbow Six:Ukratko:
Čita se Stadion, a misli se Korida!!!
v.v.ilic:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hteo sam da dam samo jednoga a ono mi kaze najmanje 5 karaktera. Ja ih stavim petoricu a on kaze da je malo!![]()
Ako si im rekao. Red je bio neko da kaže..PLESsitnihDEMONA.:Da nije Stadiona,gomila bi popila banove do sada.![]()

Da podvucem, tako da se zna. Nema banovanja, ako si im rekao!!!.PLESsitnihDEMONA.:E,kada sam doziveo da "Stadion" prebaci 100 strana!![]()
Ovi novi momci neka procitaju uvodni post i znace da je "Stadion" otvoren na moju ideju i odobrenje moderatora Chargera...tako da su ovde svi slobodni da kazu sta god hoce.![]()
Mislim...kao na stadionu.![]()
Da nije Stadiona,gomila bi popila banove do sada.![]()

v.v.ilic:Eeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj!!!! Nemoj po Groblju!
![]()
Ofarbao bi ti njega ali vec je gotovo. I on zna za koga navija i gde treba da se .......south:da sam ja stavio ovu dzukelu sa crveno-belom ogrlicom...![]()
vec bi se zalili![]()
![]()
![]()

E,kada sam doziveo da "Stadion" prebaci 100 strana!
Ovi novi momci neka procitaju uvodni post i znace da je "Stadion" otvoren na moju ideju i odobrenje moderatora Chargera...tako da su ovde svi slobodni da kazu sta god hoce.
Mislim...kao na stadionu.
Da nije Stadiona,gomila bi popila banove do sada.