Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Amerikanci :D

Ne mogu da verujem da jedna od vaših nacionalnih televizija ne prikazuje F1. Uz MotoGP to je jedini auto-moto sport koji pratim.
Montoya je ono u NASCAR-u je li tako? Kako mu ide? Nisam mogao da verujem da je napustio F1 radi NASCAR-a.

F1 nije popularan u Americi i zato ga niko ne prenosi.

Montoya vozi u 2 serije NASCAR: slabijoj Busch i najjacoj Nextel.

U toj slabijoj Busch je vozio 4 trke. 2 nije uspeo da zavrsi dok je 1 pobedio. Medjutim, ta trka gde je pobedio je vozena u Meksiku na stazi kao u F1 (znaci, nije oval kao ostale NASCAR staze). Pobedio je jer je udario u klupskog kolegu da bi ga prestigao i pobedio, tako da ga bas niko ne voli zbog tog incidenta.

U najjacoj Nextel seriji je vozio 3 trke od cega 2 nije uspeo da zavrsi. Trenutno je tek 22. u generalnom plasmanu.

Imas u sekciji Automobilizam temu o NASCAR i ja tamo svake sedmice postavim rezultate (NASCAR se vozi skoro svake sedmice) i uvek spomenem Montoyu.

v.v.ilic:
Ivica Dragutinović iz Sevilje za "Blic" - Srećnik Kanute
Blic - Петак, 16. март 19:59

Tako se brani trofej Kupa UEFA. Kad nije imao kud, kod rezultata 1:2 za Šahtjor, trener Sevilje Huande Ramos u 94. minutu meča u Donjecku poslao je golmana Palopa u protivnički šesnaesterac, a ovaj mu uzvratio pogotkom glavom!

Ovo mi je nekako poznato. Kao da sam negde to vec video. :lol: :lol: :lol:
Prošle godine istu stvar je učinio i Dragan Žilić u hrvatskom kupu!
U 92. minutu susreta četvrtfinala Kupa protiv Konavla Žilić je zatrčao se iz svog šesnaesterca i u punom naletu, u maniru najboljih engleskih centarfora, glavom zakucao loptu u mrežu. Taj gol spasio je Rijeku bruke ispadanja u Kupu od trećeligaša.

Ovo mi je nekako poznato. Kao da sam negde to vec video.
e, nisam bio na forumu 100 god
ali se neke stvari ocigledno nikad ne menjaju
e moj Ilke, kompleksashu! :)
inache?
jel bilo okupljanja jos koji put!?
ko je jos na forumu od "stare garde"?
jel su svi i dalje tu?
kao sto vidite skroz sam izgubio naviku za dolazak na forum
jbga, nema se vremena
a i veza mi nije najsjajnija

Terror Techa:
e, nisam bio na forumu 100 god
ali se neke stvari ocigledno nikad ne menjaju
e moj Ilke, kompleksashu!
inache?
jel bilo okupljanja jos koji put!?
ko je jos na forumu od "stare garde"
jel su svi i dalje tu?
kao sto vidite skroz sam izgubio naviku za dolazak na forum
jbga, nema se vremena
a i veza mi nije najsjajnija

O, đes Tečo, nema te :D
Za okupljanje se ne sećam, možda je bilo jedno, ali ne garantujem ni 30%
Od stare garde "sve je isto samo njega nema" :lol: Mislim nema Plesa(čovek je ispario, valjda radi negde).

I nemoj da se praviš kako nema vremena da se dođe na forum. Ima, nego si nas izdao, prešao si na neke druge forume :lol: :mrgreen:

I nemoj da se praviš kako nema vremena da se dođe na forum. Ima, nego si nas izdao, prešao si na neke druge forume
:)
ma vidish da ni za ovaj nemam vremena
ma bas kao sto sam rekao:
dugo nisam bio pa sam izgubio naviku skroz
trudicu se da budem malo redovniji
a ples je sto posto negde u Turkmenistanu
ili nekom drugom egzoticnom ostrvu :lol:

Nije to problem. Problem je sto kad grom udari modem ili laptop kompletno crknu i moraju se menjati/popravljati. Nije meni ni najmanji problem da samo nestane struje jer laptop radi na bateriju koja je u stanju da radi 4 sata bez punjena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back