Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe. Moj cale ima slican kamion, samo je malo veci.

Ovakav:

freightliner-trucks-century-class-pg6.jpg

68Mustang428CJ:
Ma jok, kao onaj na utakmici Zemun - Partizan prosle godine.

Ili jos mozda bolje, autogol nekog igraca Banata u 96. minutu.
:shock: Ako ti tako slažeš... pardon kažeš onda je tako.

A što se tiče penala protiv Zemuna, mi taj penal nismo ni realizovali što znači da nismo ni pobedili iz tog penala. A niti je Zemunu poništen čist gol. Što se ne bi moglo reći za čuvenu utakmicu Zvezda-Smederevo.

Marakana mora da se renovira

Poznata brazilska Marakana mora biti modifikovana, ukoliko "Karioke" žele na njoj da odigraju kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Volter Geg, direktor bezbednosti FIFA obišao je legendarni stadion, uhvatio beleške i fotografisao određene pozicije za koje smatra da moraju da se renoviraju, ukoliko Brazil želi da tu dočeka Ekvador 17. oktobra ove godine u kvalifikacijama za SP, saopštila je brazilska fudbalska konfederacija.

Među promenama koje treba da se urade je i povećanje veličine klupa za rezervne igrače sa 15 na 20 sedišta. Ostale ispravke moraju biti ispunjene pre 15. septembra da bi FIFA odobrila odigravanje utakmice Brazil-Ekvador na Marakani.

Ove izmene ne predstavljaju veliki problem za Brazil, kaže Eduardo Paes, sekretar turizma i sporta u Rio de Žaneiru.

"To su sitne stvari i sigurno će biti ispravljene do roka. Najviše problema biće sa proširivanjem klupa za rezervne igrače, ali ćemo i to odraditi", rekao je Paes.

Geg je ispitao i teren popularne Marakane, stadiona kapaciteta više od 200.000 mesta, gde je odigrano finale Svetskog šampionata 1950. godine, kada je Urugvaj pobedio Brazil.

"Marakana je najlepši stadion na svetu i veličina odgovara zemlji koja je pet puta bila prvak sveta", rekao je Geg.

Danas je tacno 8 godina od kada sam dosao u Ameriku. :lol:

Secam se kao da je juce bilo. 12 Mart 1999 kad sam sleteo na aerodrom u Twin Falls, Idaho. Vozimo se do grada, ono okolo sve pustinje i farme (tipicno za taj deo Amerike), nisam mogao verovati da cu tu morati ziveti. Na kraju sam bas zavoleo to mesto i ostalo mi je u lepom secanju.

68Mustang428CJ:
Danas je tacno 8 godina od kada sam dosao u Ameriku. :lol:

Secam se kao da je juce bilo. 12 Mart 1999 kad sam sleteo na aerodrom u Twin Falls, Idaho. Vozimo se do grada, ono okolo sve pustinje i farme (tipicno za taj deo Amerike), nisam mogao verovati da cu tu morati ziveti. Na kraju sam bas zavoleo to mesto i ostalo mi je u lepom secanju.
Znači i ti si nas bombardovao? :-? :D

Radnicki Pirot:Vojvodina 1:2 nazalost, moglo je i bolje, ali sad sta je tu je.
Pirot jos jednom pokazao da zasluzuje superligaski fudbal, po mojoj slobodnoj proceni 8000 ljudi na stadionu, i strasna koreografija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back