Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i podtexta:

Slavný boxer s kontroverzním životním stylem Mike Tyson má znovu problémy se zákonem. Čtyřicetiletý bývalý šampion byl v pátek nad ránem zatčen za řízení pod vlivem alkoholu a držení drog. O několik hodin později byl Tyson propuštěn na svobodu, aniž musel zaplatit kauci.

Piše da je nekoliko sati posle hapšenja pušten na slobodu a nije ni morao da plati nikakvu kauciju.

Nova godina, nova-stara država, nova-stara klubska uprava, novi-stari stadion, nova razlika na tabeli1 Pa sve im je novo! Blago im se! Sad samo treba oprezno da nastave da prate putakaze u "svijetlu budućnost" i epilog je izvjestan!
provalija_abyss.jpg

Rainbow Six:
Međutim, kao generalni sekretar FK Krstarica imam zadovoljstvo da te obavjestim da je dogovor pao:
krstarica1of5.jpg
Što bi rekao Aksentije Topalović: "Eeee tako se to radi! Kratko i yebitačno!"
300_300.jpg
Pojačanje je odgovarajuće. Trebaće nam još par odbrambenih igrača. Broj nije važan. Mi na teren ionako istrčavamo u punom broju. (Koliko god nas ima. 16, 20.i više)

Ne mora da znači, pošto je škola fudbala "Bubamara" o čijim se klincima radi, projekat kojim rukovodi Predrag Pašić (nekadašnji kapiten šampionske ekipe FK Sarajeva) i pod sponzorstvom i monitoringom FC Inter Milan! Međutim, da tu nečeg ima jasno je i naivnima! Mislim da je Još negdje, nevezano sa ovim neko na forumu nedavno već pominjao da se Inter "primio" na Marka i da se nešto radi na tom pitanju, a sad još i ovo i to baš sa Pantelićem u kombinaciji!
Eto samo da ukažem na još malo dima dok ne bukne vatra (ako bog da)! Kakav bi tek to bio srpski trojac - Dejan i Marko sa Mihom kraj terena!!!

Navodno Pantelića zove Deki koji mu je kum, a kum nije dugme. Ne bi trebao otiči tamo, jer su tamo propali svi špicevi koju se nešto vredeli pre odlaska tamo, ili su "procvetali" nakog odlaska iz Intera.

Srećna Nova Godina svima na forumu. I Grobarima ali i Delijama. Svima sve najbolje želim od srca, nebitno za koji domaći ili strani tim navijate.
Nama Grobarima želim da se konačno otarasimo Zeke, Bjeke, Ješe, ovog-onog, i mnogo bolje rezultate.
Delijama pak želim da konačno prođu u LŠ(odnosno grupe kupa UEFA), i da nas iznenade neispadanjem iz Evrope u avgustu(mala šala naravno).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back