Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Charger440+6:
Meni je u neku ruku i drago sto smo ispali od Slovana. Da smo se plasirali u Ligu Kupa UEFA nebi zavrsili mnogo bolje nego sto je Partizan zavrsio i pitanje je kako bi prosli u prvenstvu.

A ovako u prvenstvu smo ubedljivo prvi i 99.99% smo sigurno prvaci, jer realno gledajuci u ovom momentu nema boljeg tima od Zvezde u nasoj ligi. Steta sto je dosla ova pauza u prvenstvu jer bas smo dobro igrali zadnje vreme.
Sad ste na nivou tj svoj na svome, sad bi i Mančester i Barsa pali kao sveće, brzi Ailton bi ih promešao sve, a pored korpulentnog Pantića ne bi bilo prolaza, lucidni potezi Djokića i kreativna igra mladog Trišovica dovodili bi do ludila Pujola, Ferdinanda, Markeza...

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Sad ste na nivou tj svoj na svome, sad bi i Mančester i Barsa pali kao sveće, brzi Ailton bi ih promešao sve, a pored korpulentnog Pantića ne bi bilo prolaza, lucidni potezi Djokića i kreativna igra mladog Trišovica dovodili bi do ludila Pujola, Ferdinanda, Markeza...

Ipak nisu dorasli Branimiru Bajicu :)

Sherlock:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Poprilicno sam siguran da nebi pukli kod kuce sa 4:1 od tima kao sto je Okser.

Lil? Mnogo se tesko plasirati u 2. krug LS kad si u grupi sa AEK-om i Anderlehtom.

Monako? Oni su zavrsili tek kao 11. prosle sezone, nisu ni igrali Evropska takmicenja.

Marsej se nije uspeo ni plasirati u Liga Kupa UEFA.

To su na papiru jaki timovi sa bogatom istorijom dok danas ne predstavljaju nesto posebno.

I dalje stara pesma, sve što je vezano za Zvezdu je ekstra. Pobede su uvek preuveličane time da je pobeđena ekstra-turbo ekipa, a porazi se pravdaju time da su igrali protiv ekstra-turbo ekipe pa nisu mogli više. E, sad nema veze koje su to ekipe. Važno je da ovu pesmu slušamo svake godine. A opet sve što je vezano za Partizan biva suprotno. Pitam se da li vas plaćaju da toliko pevate u falšu uvek istu pesmu?

Ma Zenit predstavlja nesto, Monako je pre neku sezonu igrao finale ls, Lil se ipak plasirao u drugi krug, nije mala stvar naci se medju 16 najboljih u Evropi, Marsej je sigurno jaci od svih ruskih timova (ako izuzmemo CSKA), a Spartak je stvarno redovni ucesnik lige sampiona (mozda i jeste, posto se ne obazirem na debilne timove).

Ajde mi sad reci iskreno da je Okser neka ekipa? Pa njih je OFK pobedio kod kuce, a u gostima ih je delilo 7-8 minuta da ga eliminisu.
Makabi i Livorno? Ma da, u nasoj ligi ima boljih timovima.
Jedino je Glazgov neko i nesto.

A u kvalifikacijama nemam reci. Mi protiv AC Milana, vi protiv Maribora.

Vladazl:
Ma Zenit predstavlja nesto, Monako je pre neku sezonu igrao finale ls, Lil se ipak plasirao u drugi krug, nije mala stvar naci se medju 16 najboljih u Evropi, Marsej je sigurno jaci od svih ruskih timova (ako izuzmemo CSKA), a Spartak je stvarno redovni ucesnik lige sampiona (mozda i jeste, posto se ne obazirem na debilne timove).

Jel zato Marsej zavrsio takmicenje u 1. kolu kvalifikacija od Mladá Boleslav?

68Charger440+6:
Ajde mi sad reci iskreno da je Okser neka ekipa? Pa njih je OFK pobedio kod kuce, a u gostima ih je delilo 7-8 minuta da ga eliminisu.
Makabi i Livorno? Ma da, u nasoj ligi ima boljih timovima.
Jedino je Glazgov neko i nesto.

A u kvalifikacijama nemam reci. Mi protiv AC Milana, vi protiv Maribora.
Jel ti razlikujes kvalifikacije za LIGU SAMPIONA od kvalifikacija za LIGU KUPA UEFA?
UEFA je trebala da napravi presedan, pa da Partizan igra kvalifikacije za UEFA kup sa Barselonom, cisto da cigani nemaju jaceg protivnika, i da Partizan ne bi prosao dalje.
A koliko je golova OFK primio u tom intervalu?
Koji je nas tim bolji od Livorna? :shock:
Ma nije ni Rendzers nesto, cini ti se, jedan Banat je kvalitetniji od njega. :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

68Charger440+6:
Ajde ne zajebavaj. Izvukli ste Maribor pa ste se zalili da ste izvukli ugromnog protivnika.

A od nas ne ocekujete da se zalimo sto smo izvukli AC MIlan?

Znas li koji je bio najslabiji tim u kvalifikacijama?
Ako ne znas ja cu da ti kazem. Slovan.
Samo ne razumem za cim ste zalili.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Ekser je trenutno na 14-om mjestu u francuskoj ligi (sa čak 19 bodova iz 17 mečeva)! Za prvoplasiranim zaostaje samo 25 bodova a od zone ispadanja dijeli ga čak cijela 3 boda!
Rangers je poput Partizana još prije završetka ove polusezone zaboravio ovogodišnju titulu nacionalnog šampiona pošto je u taostatku za vodećim Seltikom čak 16 bodova!
Livorno je na 8 mjestu u ovogodišnjoj oskudnoj italijanskoj nacionalnoj konkurenciji (20 bodova iz 15 mečeva) sa zaostatkom za vodećim Interom od minornih 19 bodova!
Macabi Haifa trenutno je na 6 mjestu u izraelskoj ligi sa osvojenih 18 bodova iz 12 mečeva! Od prvoplasiranog su udaljeni 7 bodova koliko ih dijeli i od zone ispadanja iz prve nacionalne lige!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back