Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cns | Kimi:
Rainbow six mislio sam da si dovoljno evoluirao od majmuna da mi odgovoris na pitanje,ali izgleda da to nije slucaj.nema veze zaboravi...

axaxaxaaa v.v.ilic koji si ti car ubo si ih u centar...

p0z Donja Obala ZzK!
SVUGDE

da si pitao da otpevaju nesto...ok :lol:
ili da izdzepare..isto moze
a sad...cigani i darvin... evolucija :roll:
tesko gradivo..tesko

south:
da si pitao da otpevaju nesto...ok :lol:
ili da izdzepare..isto moze
a sad...cigani i darvin... evolucija :roll:
tesko gradivo..tesko
Pa to je onda stvarno strašno! Ti si izgleda još dosad neopjevani dokaz kontraevolucije koja je u toku!
A šta je to kontraevolucija (za one manje načitane)?
Odgovor: Od čoveka će postati majmun iako od majmuna čovek nije postao.
c024.gif

"Kad se u oči ne gleda, svašta čovjek sebi dozvoli da kaže.",
mada što se tiče tvog komentara, ipak mislim da se iz glupavih misli ponekad može izvući pametna poenta.
c028.gif

Usput "Evolucionaru", idi pitaj Zekobjeka kako se "džepari" u velikom stilu!
a115.gif
a115.gif

a130.gif
a130.gif

south:
pa vi ne znate za stil,to je poenta...
cerga i stil??????
ma vi ste samo za pesmu rodjeni...
Ne, ne, ne!
Uopšte ne "kačiš" situaciju!
a136.gif
c022.gif

Vi se kolektivno j...te međusobno! Zirni na vašu temu i ako grama mozga imaš uhafizaćeš da učesnici teme o klubu sa groblja nisu načisto šta im se dešava i ko im je za takvo nešto kriv!
c021.gif

Da ti je na vašoj temi sve ok ne bi došao ovdje da droljiš o "cigama" koji, onako objektivno, ipak čine viši civilizacijski nivo od lešinarčina. Na groblju se ništa fino ne počinje, tu svaka priča završava, pa tako i ona sa vašom perspektivom.
Kontaj i sam
k045.gif
, kada se cigo proveseli
f015.gif
,
pomije i koske idu vama - lešinarima.
n025.gif

A toga nakon svadbe ima za cijeli jug!
d040.gif

A sad malo oladi, jer odoh gledam drugo pol. Sartid-Zvezda! Prijatno!
c010.gif

@Rainbow Six

A da ti ipak posetiš jedan doktorski ekspertski tim. Svašta će otkriti. Ali mozak nikako.

Evo i tvoji Cigani se čude tvojim (ne)postovima, samo što neće ništa da napišu. Jer ljudima sa zdravim razumom je ispod nivoa da komuniciraju na način kako ti radiš, a kamoli da te podrže u tome.

FLUID:
@Rainbow Six
A da ti ipak...
Kako si samo iskusan. Svaka ti čast! Vidi se kroz šta si sve prošao! Nisi u komisiji već, brate na Stadionu! Okreni se oko sebe!
FLUID:
...Jer ljudima sa zdravim razumom je ispod nivoa da komuniciraju na način kako ti radiš, a kamoli da te podrže u tome...
Ja samo slažem sličice za idiote koji se u njima prepoznaju. Bez ružnih riječi i sličnih im misli!
A šta je tebe toliko nasekiralo? Neka sličica možda?
a040.gif

Budi pristojan, konstruktivan i ne prozivaj pa možeš očekivati korektnost i sa druge strane!
Ovako ti ne preostaje ništa drugo nego da trpiš "boomerang" po nosu, pa trči da se žališ kome ti je volja!
c032.gif
a143.gif
e058.gif

FLUID:
@Rainbow Six

A da ti ipak posetiš jedan doktorski ekspertski tim. Svašta će otkriti. Ali mozak nikako.

Evo i tvoji Cigani se čude tvojim (ne)postovima, samo što neće ništa da napišu. Jer ljudima sa zdravim razumom je ispod nivoa da komuniciraju na način kako ti radiš, a kamoli da te podrže u tome.

Ja na PP od naših Cigana dobijam i poruke u stilu: Evo, pojavio se jedan koji ih sam yebe. Mi se ne moramo pojavljivati. I slične. Ja ponekad nešto sa uobičajenim smajlicima napišem. Fluid! On odgovara na provokacije. U početku je možda napadao jer nije znao naša "pravila". Sada isključivo odgovara, možda malo neuobičajeno za dosadašnji stil. I ništa više. Svakom novajliji je teško da se odmah ukolpi. Vremenom da. Ne treba ničije postove uzimati odmah na onaj najgori način. Tebe moram da podsetim na tvoje farbanje moga avatara. Ja sam se valjao od smeha i priznao 1:0 za tebe. Neko drugi bi reagovao sasvim drugačije. Kao vi, naprimer, na Torrenteove sličice. :wink:

v.v.ilic:
Ja na PP od naših Cigana dobijam i poruke u stilu: Evo, pojavio se jedan koji ih sam yebe. Mi se ne moramo pojavljivati. I slične. Ja ponekad nešto sa uobičajenim smajlicima napišem. Fluid! On odgovara na provokacije. U početku je možda napadao jer nije znao naša "pravila". Sada isključivo odgovara, možda malo neuobičajeno za dosadašnji stil. I ništa više. Svakom novajliji je teško da se odmah ukolpi. Vremenom da. Ne treba ničije postove uzimati odmah na onaj najgori način. Tebe moram da podsetim na tvoje farbanje moga avatara. Ja sam se valjao od smeha i priznao 1:0 za tebe. Neko drugi bi reagovao sasvim drugačije. Kao vi, naprimer, na Torrenteove sličice. :wink:
A na šta bi ličio ovaj forum kada bi svi trpali kojekakve sličice i pritom provocirali pri svakom postu i to bez ikakvog razloga, samo zato što neko ima drugačije mišenje ili je ubacio neku šalu koja nikoga nije povredila kao što to radi South? Svako može da bude 100 puta gori od onoga što jeste i kako se predstavlja. Ako ćemo tom putanjom onda ajde. Ali ne vidim svrhu toga.

FLUID:
A na šta bi ličio ovaj forum kada bi svi trpali kojekakve sličice i pritom provocirali pri svakom postu i to bez ikakvog razloga, samo zato što neko ima drugačije mišenje ili je ubacio neku šalu koja nikoga nije povredila kao što to radi South? Svako može da bude 100 puta gori od onoga što jeste i kako se predstavlja. Ako ćemo tom putanjom onda ajde. Ali ne vidim svrhu toga.
Uh yebote! čovječe pa ovo ti je "Stadion", znaš. To što ti očekuješ i navodiš potpuno je ok i legitimno, al' onda otvori sebi temu "Biblioteka" ili "Pozorište" pa tu uživaj! Tu neka bude mjesto za priču o ljubavi, sreći, blagostanju, razumijevanju i nek se svi učesnici teme razumiju i vole do iznemoglosti.
Vidiš ja mislim da na ovoj temi ne postoji veći cinizam od osporavanja titule prvaka Evrope 91', al' na takve komentare nisam osjetio potrebu da zbog toga pišem neki patetičan post.
Eto vjerovatno ti je i ovaj post provokativan.
Smisao ove teme i jeste u proširivanju praga tolerancije. Treniraj druže svoju sujetu i pruži drugom izazov! Nisam ti ja kriv za objektivno rasulo u tvom voljenom klubu pa si nadam se samo privremeno tako osjetljiv! Pa šta ako je Partizan sada donji. Nije ti to djevojka da si toliko lično nabrijan na nekoga ko sve to baca na ironiju. Uostalom zato i bojkotujete svoju upravu jer vas je dovela u situaciju da vas i sličice izbacuju iz takta.
Iskreno mi je žao ako ne budeš shvatio povod ovom postu!
P.S. Zbog ozbiljnosti stava i namjere u ovom postu - ovaj put bez smajlija!
Pozz

Ne radi se o Partizanu i nije povod Partizan ono što sam napisao i kritikovao u prethodnom postu već ponašanje tipa "ja sam najpametniji, najlepši i najjači". Nije li to sujeta koju tako grlato iznosiš ovde?
I što se tiče vaše titule iz legendarne '91. ne radi se o osporavanju sa naše ili moje strane već o preuveličavanju i ponavljanju non-stop do iznemoglosti i kad je to tema i kad nije. Kad god se povede neka polemika a vi odmah se hvatate '91. Očigledna zamena teza. Niko ne bi osporavao da druga strana ne potencira i jednu istorijsku priču dovodi do bajkovitosti.

FLUID:
Ne radi se o Partizanu i nije povod Partizan ono što sam napisao i kritikovao u prethodnom postu već ponašanje tipa "ja sam najpametniji, najlepši i najjači". Nije li to sujeta koju tako grlato iznosiš ovde?
I što se tiče vaše titule iz legendarne '91. ne radi se o osporavanju sa naše ili moje strane već o preuveličavanju i ponavljanju non-stop do iznemoglosti i kad je to tema i kad nije. Kad god se povede neka polemika a vi odmah se hvatate '91. Očigledna zamena teza. Niko ne bi osporavao da druga strana ne potencira i jednu istorijsku priču dovodi do bajkovitosti.

Pa u postu si kritikovao sličice. Ja na njih gledam kao na legitimni način izražavanja stava. Stav može da se prihvati ili odabci, da se sa njim složiš ili da ga osudiš, ali nikako ne možeš da kritikuješ samo postojanje takvog mišljenja (ma kakvo da je). Izvoli pa navedi kontrastav. Svako može sličice da shvati onako kako želi ili kako god da je u stanju. One nemaju ama baš nikakve veze sa ponašanjem tipa "ja sam najpametniji, najlepši i najjači", čak šta više. Apsolutno nisu afirmativne prema strani koja ih postavlja. Ne moram ni da ti napominjem da nisu usmjerene ni na ličnu uvredu! Ako realno cijeniš, cilj koji je njima predstavljen i izložen ironiji apsolutno i tebe iritira. Da sam ja kojim slučajem grobar i da isto ovo radim vjerovatno ti ne bi toliko zasmetalo (čist primjer za to ti je post http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3236033&postcount=1035). To što ja (na moju sreću) ipak nisam pomenuti slučaj ipak ne mijenja suštinu koju vam je batka_mija onako ladno u oči ispisao.
Dakle, sve što ja "mažem" jasno se vidi i na vašoj temi na kojoj se ja iz razloga poštovanja vaših problema više ne pojavljujem na ovakav način. Tamo imaš prostor za moje razumijevanje, a ovo je ipak (kao što ti već rekoh) Stadion!

@Rainbow Six
OK. Ovo što si napisao mogu da okarakterišem da se otprilike razumemo. Razlika je u situacijama u kojima i o kojima iznosimo stavove, tako da je uzaludno razglabati do beskraja.
A batka_miji sam odgovorio uvek na jedan pristojniji način od pljuvačkog stava prema svemu što njegovi receptori ne mogu da prime. Jednostavo čovek je rešio da ima svoj stav ma kakav on bio. Ako se vratimo nekoliko postova (stranica) unazad dobija se prava slika stvari. A svodi se na to da ako Partizan pobeđuje neki ga vole i kunu se. U suprotnom kreće pljuvanje. Kažem ti ja, neki ljudi ne trebaju ustajati ni na desnu, a kamoli na levu nogu. Trebaju samo ležati i prekriti se preko glave. Tako je bolje za sve.

FLUID:
OK. Ovo što si napisao mogu da okarakterišem da se otprilike razumemo. Razlika je u situacijama u kojima i o kojima iznosimo stavove, tako da je uzaludno razglabati do beskraja.
c014.gif

Samo tu nešto nije jasno. Kad se čitaju vaši postovi (ne samo na ovoj temi) čovjek vrlo lako stiče utisak da vi niste sigurni šta je to što kod vas ne valja. Objektivno nigdje ne "cvjetaju ruže", al kod vas je VAŠA definicija problema prilično široka ("korumpirana" uprava, fudbaleri koji su "nezainteresovani" na terenu, biseri omladinskog pogona koji žele i dobijaju mogućnost da napuste klub na free, greške u selekciji igračkog kadra, fudbaleri koji su ljetos otjerani iz kluba, Ješić i "njegovi eksperimenti na terenu", navijači koji nisu jedinstveni po pitanju perspektive bojkota). Tome svemu dodaj i negativan trend koji imate u direktnoj komparaciji sa nama koji smo ove godine prodali gotovo svakog svog igrača na kojeg se mogla okačiti iole pristojna cijena.
Ako je baš toliko grdno kako se na vašoj temi može pratiti (ne sugerišem ti) šta to predstavlja zdravi ostatak koji čini jedan klub i za koji se čovjek vezuje. Ime? Stadion? Tradicija? Ili?
Pri svemu ovome naravno imam u vidu i našu prošlogodišnju krizu al' ona je za vašu situaciju ipak bila "kratko podrhtavanje"!
Kako se može istovremeno hvaliti Partizan i rušiti njegovu Upravu?
Onda se na to sve pojavi neko kao što sam ja sa nekih par sličica koje ipak gađaju barem negdje blizu te neke suštine, a vi svi udarite u neku "kritiku evolucije" i to samo zato što ja nisam Grobar već neko ko bi trebalo da po nekakvom idiotskom stereotipu bude nesklon dobrim namjerama prema vašem klubu.
Ne ide to tako!

v.v.ilic:

ma normalno,to je to...
ja mu nisam odgovarao 2 dana,zato sto sam i ja slicno reagovao kad sam se pojavio ovde :lol: stavljao vase umrlice i cudio se sto niko ne odgovara :shock:
samo... neko ranije skonta,a neko kasnije .. :lol:
a novajlija je iz RS,...a ranije je bio ''izbosne''..pa ono :roll: ..bice on ok, za neki dan :lol:
samo,ovo je forum..i tu se vise prica i prepricava i koriste argumenti,ok... i lovacke price :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back