Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je tamo i Elvin, samo što sam njega stigao da uslikam poslje tekme i to neposredno prije nego što su ga odnjeli "hećimu" na nosilima hitne pomoći!
http://www.nicholasbattaglia.com/images/39.jpg
8.gif

v.v.ilic:
Odmarala se jer joj u Srbiji nema konkurenta.Bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu. :wink:
Taj sto je poslednji u gradu je bolji od tog sto je prvi u selu.
PS. Skocio nam evropski koeficijent, na sledecoj listi bicemo na mestu broj 70.
Ispred Zvezdinog imena opet stoji trocifreni broj?

Sta nas briga.Mi broj 1 u Srbiji i sledece godine u kvalifikacije za ligu sampiona.
Pa ako opet puknemo onda cekamo opet sledecu godinu i tako....
Sta nas briga,ukenjace i nas jednom da dobijemo neke slepce kao sto je Artmedija pa cemo uci u L.S. a vi samo osvajajte te bodove a mi cemo da slazemo pehare.

Sherlock:
Taj sto je poslednji u gradu je bolji od tog sto je prvi u selu.
PS. Skocio nam evropski koeficijent, na sledecoj listi bicemo na mestu broj 70.
Ispred Zvezdinog imena opet stoji trocifreni broj?
Vidi još jednog filozofa. Pogledaj tabelu u selu pa ćeš videti da taj koji je poslednji u gradu u selu se kotira u grupi za ispadanje. :lol: :lol: :lol:

Na Stadionu na kraju utakmice Partizan-Livorno aplauz. Partizan igrao nerešeno sa Italijanima. Dobro je, može i bolje. Neki nisu ni igrali. I nemaju aplauze.
A na drugoj strani kontinenta desila se neverovatna promena. Slovan postao ekipa za gol razliku. "Moćni" Slovan iz Liberca postao je mušterija Bragi. Da, da. To je taj "moćni" Slovan.
A koji dan kasnije, tj. danas "moćni" Voždovac je gazio. 2:0. Aplauzi ili ne? Ma ko ih yebe i jedne i druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back