RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
I ima nas više!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvidza:ali.....brine me BANE....
zasto se covek nervira.....
rainbow sta ti mislis zasto???
v.v.ilic:Uporedite njegove postove i postove onog S.ilića koji je banovan za sva vremena ili onog vašeg Vasića. Takodje ga više nema.
Ne znam. Ali znam da se više ne pojavljuju. Ako ih niko nije banovao, banovali su sami sebe. A to mu dodje isto.Alex.L:Otkud znaš da je S.Ilić banovan za sva vremena??? Jel i Vasić banovan?

Uh, al je neko napaljen!!!south:Pita mali Ciga svog oca:...
Stadion je prazan. Hitna pomoć je odvezla šokirane navijače i fudbalere. Iza njih je ostalo samo prljavo Groblje. Papira na sve strane. Neispušenih pikavaca. Slomljenih srca...Hoće li ovaj Stadion ponovo oživeti?

Ja sam već godinu dana ubedjen da si ti samo pijanica. :wink:zoranpetrovic84:Rainbow...jedan od najnovijih debila.

I ja volim video snimke. Ovaj gore mi se jako svidja. Ponavljam ga već dvadeset minuta. Za to vreme sam išao dva puta da se popišam (od smeha)south:...ma to je samo ciga fotograf...voli slike![]()

zoranpetrovic84:Rainbow...jedan od...
Elvin:nemoj tako oštro...
Gde si uspeo da snimiš Zorana i Baneta?Rainbow Six:Baš vam je super! Bez brige i pameti. Boli vas uvo!
http://www.rauschenbach.de/pps/smile.jpg

Ispred "Mezarluka", juče uoči tekme.v.v.ilic:Gde si uspeo da snimiš Zorana i Baneta?![]()
![]()
![]()
![]()