Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
A ko je та?68Charger440+6:Jeste li culi da je Anna Nicole Smith pronadjena mrtva?
Upravo gledam na CNN i ne mogu da verujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je та?68Charger440+6:Jeste li culi da je Anna Nicole Smith pronadjena mrtva?
Ne pričaj??? Bože dragi. Moraću i ja malo da upalim TV i uključim se u sadašnjost.68Charger440+6:Jeste li culi da je Anna Nicole Smith pronadjena mrtva?

Ne bih bas rekao.v.v.ilic:Grobari smanjili razliku na 11 bodova. Ali samo do danas. Popodne će biti ista pesma!![]()
![]()
![]()
Jao koja pijaca. Sve utakmice završene 1-0, osim Zvezdine. Fuj!!!!!v.v.ilic:A što ne bismo malo popunili kasu? Imamo rezerve za prodaju kojiko hoćeš. Koliko košta danas jedan bod u Meridijan ligi? :wink:
Otaljavamo ostatak sezone!!!Sherlock:Ne bih bas rekao.
Mi smo losi, ali tesi me sto vi takodje ne mozete da se sastavite sa loptom.

Nediraj moderatora!E baš ti hvala. Nismo vas dugo pobedili.FLUID:Ideš da se baciš pod neki auto. :shock: :shock: :shock: Auuuu... e ako je takva situacija evo puštamo vas u derbiju. Suviše lično shvataš poraze Zvezde.Evo sad sam zvao ove iz Partizana i rekao im ozbiljnost situacije i da ne pobeđuju. Taman posla da ostanemo bez moderatora.
![]()
![]()
![]()

Nego šta bi sa časopisima?v.v.ilic:Fluid!Poslaću ti nepreveden časopis!![]()
![]()
![]()
Nediraj moderatora!