Sta....

....to mora imati on/ona da bi te oborio/la sa nogu?
mora dok je sa mnom da bude lucidna, euforicna, zenstvena, izrazajna, elegantna, dostojanstvena, SAMO SVOJA, i da ima nesto ludacko u ocima, sto je izmedju dobra i zla, seksa i apstinencije, jave i sna, zivotinje i andjela, zivota i smrti, sveca i djavola, ali da bude u dusi sve pozitivno od ovih suprotnosti, a da u ocima ima i negativnu stranu... i da me postuje tacno toliko koliko zasluzim, i naravno, da joj je iskrenost filozofija, a da je "teska riba", i da vecina sa njom ne moze ni da razgovara, jer vecina ljudi su imbecili. Na zalost, mora da bude i prelijepa, jer sam i ja. A mora da bude i narkomanka.

Moze da mi osvoji srce i ako nije sve od ovoga, ali ako je sve od ovoga obara me s nogu, tj. dize u nebesa... sanjacu je. Cak i da sam sa drugom u vezi koja je jednako zanosna i ima sve te osobine, nikad je necu zaboraviti, i uvjek ce znati da bi i vise nego uzivao u seksu sa njom, iako ga mozda ne bi izveo iz vjernosti prema drugoj. (Ali kad bi ga izveo... uzivao bi i vise od toga.) I da, druzio bi se sa njom ako bi imao ozbiljnu vezu bez varanja sa drugom, ali bi je drzao oko struka dok setamo, iako mi nije djevojka, i djevoju i nju istovremeno, ako setamo u troje.

Poslednja izmena:
mora dok je sa mnom da bude lucidna, euforicna, zenstvena, izrazajna, elegantna, dostojanstvena, SAMO SVOJA, i da ima nesto ludacko u ocima, sto je izmedju dobra i zla, seksa i apstinencije, jave i sna, zivotinje i andjela, zivota i smrti... i da me postuje tacno toliko koliko zasluzim, i naravno, da joj je iskrenost filozofija, a da je "teska riba", i da vecina sa njom ne moze ni da razgovara, jer vecina ljudi su imbecili.

ma idi....a zasto bi?

mora dok je sa mnom da bude lucidna, euforicna, zenstvena, izrazajna, elegantna, dostojanstvena, SAMO SVOJA, i da ima nesto ludacko u ocima, sto je izmedju dobra i zla, seksa i apstinencije, jave i sna, zivotinje i andjela, zivota i smrti, sveca i djavola, ali da bude u dusi sve pozitivno od ovih suprotnosti, a da u ocima ima i negativnu stranu... i da me postuje tacno toliko koliko zasluzim, i naravno, da joj je iskrenost filozofija, a da je "teska riba", i da vecina sa njom ne moze ni da razgovara, jer vecina ljudi su imbecili. Na zalost, mora da bude i prelijepa, jer sam i ja. A mora da bude i narkomanka.

Moze da mi osvoji srce i ako nije sve od ovoga, ali ako je sve od ovoga obara me s nogu, tj. dize u nebesa... sanjacu je. Cak i da sam sa drugom u vezi koja je jednako zanosna i ima sve te osobine, nikad je necu zaboraviti, i uvjek ce znati da bi i vise nego uzivao u seksu sa njom, iako ga mozda ne bi izveo iz vjernosti prema drugoj.

pazi sad ovaj dodatak............ubi me romantika....

onda bolje da bega.

Back