Sta...

Keeper:
Bleak WinterFullMoon:
brate da je shugav - nije
a nije ni prljaviji od smrdljivih cigareta
zvaci to i ne seri :lol:

ma jok i nije prljaviji .... sve mi prsti budu crni .... a na zubima onako ostane :) hehe.
uprljas nesto drugo od cigareta, al to se bar ne vidi :P

Ja nikad nisam volela suncokret. A znate zasto? Zato sto nikad nisam znala da ga... kako ono bese? Grickam? Pljuckam? Ili koji vec glagol se koristi za tu vestinu stavljanja semenke u usta i vadjenja iz ljuske koja se potom baca iz istih... mislim, usta...
A i stvarno je prljav.
Plus, da ne pricam sta se sve nadje u kesicama sa suncokretom.... :D

QchCK*a:
Bleak WinterFullMoon:
brate da je shugav - nije
a nije ni prljaviji od smrdljivih cigareta
zvaci to i ne seri :lol:

Nije fer......mozes slobodno da psujes, ne pojavi ti se * .......mnogo si ti ovde vazan, a ?

Pa to i nije neka psovka...mislim nije neka od tezih.
A i nije da ja sad psujem u svakom postu,pa da se zalis :?
a da sam vazan - i nisam

-I like my life insane-

Negrickam nista , ali kada sam gladan onda nasevam 3 sendvaje do jaja ( kifla , sremska kobaja , majonez , rendani sir i uz to naravno 1 litra coca -cole )i jedem usput dok surfujem ali to samo dok sam gladan :D :D

a druga je prica kad si gladan, tu se onda vadi krpa, prostre na zemlju (ili gde si vec), izvadi kesa, iz kese lonac, iz lonca se sipa pasulj u ruke i jedes. e da, i malo crnog (moze i belog) luka ako se nadje iz dzepa ili gaca zavisi gde ih drzis. :wink:
inace, za smirivanje nervoze dok gledam tv ili u bioskopu obavezno kokice ili cips, a pistaci uvek mogu, samo da me ne mrzi da se cimam iz fotelje po njih. mogu i ostale ove zaje-bancije stapici pardon, semenjare itd. ali ove indijski orah ili kako vec i te egzoticne stvarcice mrzim.

Да, дешава се и мени да направим овал сендвича (једно 5-7 комада), али онако огромних све комплет са шунком и да их прождерем за 10 минута (и онда се изврнем једно пола сата да не бих умро :wink: ). Џаба ми, не могу да се мрднем са ове * 60-62 киле, али ћу зато са 35-40 година да избацим стомачину... Мрзим генетику!!!

Bliznakinja:

Ја кокице свако вече!!Не могу да замислим дан без њих.(то ми је баш фино за килажу :P :P :P )

Да, и онда када једног дана престанеш да их једеш чујеш продавача на углу: "А ја таман купио стан" :wink: :D :D :D :D :D

Back