pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.039
Blago tebi, možeš da iskamčiš zamrzivač kad oćeš.Ne znam,za druge,ali ja idalje gledam taj film i nameravam ga idalje gledati........![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi, možeš da iskamčiš zamrzivač kad oćeš.Ne znam,za druge,ali ja idalje gledam taj film i nameravam ga idalje gledati........![]()
Ne znam,za druge,ali ja idalje gledam taj film i nameravam ga idalje gledati........![]()
Blago tebi, možeš da iskamčiš zamrzivač kad oćeš.
Zaista ti verujem, osobo.Sta ce mi zavrzivac?U kuhinju ne ulazim........ima mnogo boljih stvari,veruj mi...........![]()
Wrong answear........money makes world go on..........![]()
Jel to znaci da jedno place a drugo se smije ili se oboje smiju?
Mada ako se zajedno smiju, onda su mozda ludi a ne sretni.![]()
Znaci znati sto su GUSTI![]()
Pa i sto da su ludi , bar se smiju![]()
Aj se ti danas nasmij lako ...
Sta ce mi zavrzivac?U kuhinju ne ulazim........ima mnogo boljih stvari,veruj mi...........![]()
Ej ovde si u pravu danas kad se počneš smejati, onako od srca, gledaju te ko da nisi sav svoj.....ja imam česte ispade smeha, hebi ga kad me i male,za neke gotovo beznačajne stvari, stvari mogu nasmejati. Takav mi duh- veseo, šta im ja mogu kad ne znaju da uživaju u životu.![]()
Jel to znaci da jedno place a drugo se smije ili se oboje smiju?
@sinnke:
mene ne poznajes.
nisam ja sve zene, ja sam zena za sebe, ne priznajem to generalisanje.
sibni da te vidim kad si jedan na jedan.![]()
Aha takve koje se hvale da ne zalaze u kuhinju, najčešće u njoj završe do kraja života.![]()
Mene za sada i do sada zaobilazi,ne znam..........moguce.........no,sve je za ljude........![]()
Pazi da si mi lepo rekla pa u redu, ovako ne da te neću zaobilaziti, nego ću te u prolazu još i nagaziti...![]()
postajes mek sinnke i romantican, slatkica prava
![]()
...eeeeeee sinke to je sreća,pre ćeš na lutriji dobiti tako nešto, nego u životu...Jel to znaci da jedno place a drugo se smije ili se oboje smiju?