Sta znaci ziveti sretno do kraja zivota

Znaci znati sto su GUSTI :)
Pa i sto da su ludi , bar se smiju :D

Aj se ti danas nasmij lako ...

Ej ovde si u pravu danas kad se počneš smejati, onako od srca, gledaju te ko da nisi sav svoj.....ja imam česte ispade smeha, hebi ga kad me i male,za neke gotovo beznačajne stvari, stvari mogu nasmejati. Takav mi duh- veseo, šta im ja mogu kad ne znaju da uživaju u životu.;):)

Jel to znaci da jedno place a drugo se smije ili se oboje smiju?

Mada ako se zajedno smiju, onda su mozda ludi a ne sretni.:)

Znas kako, Sinnke, to ti je skroUz individualno. U mom svetu to znaci, dvoje, normalnih, ambicioznih, veselih ljudi, koji imaju isti, ili prilicno slican zivotni cilj, uzivaju i prave decu i rade stvari koje ih cine srecnim. Smeju se, i uzivaju u svojoj ludosti. A, ima nas raznih... Neko je srecan kad se svadja i tuce, narkomanise i gleda TV, pedofilise, vara partnera, i sta ja znam...Tako da, to ti je zajbaTo vrlo...

Pazi da si mi lepo rekla pa u redu, ovako ne da te neću zaobilaziti, nego ću te u prolazu još i nagaziti...:manikir:

A zasto tebi smeta moj odgovor?Jel sam na bilo koji nacin tebe ugrozila odgovorom?zaista ne razumem tvoje kacenje sa mnom,nekad pomislim da si totalno ok,onda me iznenadis nekim besbotrebnim komentarima,koje valjda iz dosade napises......stvrano ne znam..............:(

Poslednja izmena:

Back