hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.141
ae nabavi mi njen br telefona
evo imam ja br telefona ali svog
- - - - - - - - - -
ne treba ti pa ti svejedno nudim al ne valja juriti ljude

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae nabavi mi njen br telefona
jao hvala![]()
![]()
promocija
eto meni svaki put uvale upaljach bez duvanja
Meni u grckoj na plazi crnci uvek uvale slike sa plamama. Za 2evra.. Oni crnci - hakuna matata, lov en pis![]()
kome je teze, tebi ili crncima?![]()
Posto je to bilo pa proslo isto ti se sad vata dal je duvala u tebe dim il te gadjala bazukom...to je nekultura pre svega u svakom slucaju...sta ako ti ne pusis il imas bronhitis...bezobzirno i bezobrazno....
Glupa seljančura koja je to pokupila sa tumblra i misli da je to moderno
Kad napuni 15 godina biće ok
oce da ti popusi ,da joj platis turu pica,da te otera il radi za duvansku mafiju
Zeleniš! Bilo joj hitno,a ti ne kapiraš.Ženske imaju muku s neiskusnima.
Ovaj moj mlađi sinak lep ko Apolon i s njim cure ništa okolo,odmah mu kažu da hoće da se kresnu s njim.
Oženio se skoro ,ali ni to im ne smeta...
Otac mu nikad nije bio takav...![]()
Nije nekultura kako drugacije da mu pokaze u klubu da je otkinula za njim ako ga ne poznaje!?
au brate koja kreativnost,kako ce prepricavati njihovoj deci,sine idi duvaj ribama u facu tako sam ja navatala tvog taju
to je pre 50 godinabio kao poziv na seks....misim barem sam ja tako čuo a očigledno i ti veruješ u to
obične gluposti...nekultura
ako nije indijanka pa da salje dimne signale onda je u pitanju teska nekultura![]()
stavljam 100e da nije nekultura, nego da ima neke pozitivne ili negativne namere
...mi , faraonn Tumnopoteh I. smatramo,
s tom Personom ne sjedeti vise blisko
jer od nje je to,
udarac,- veoma Nisko...![]()
sto je nisi pitao..sta hoce sa tim duvanjem u lice..
možda je pokušala da flertujea možda ne voli muškarce jer je ispala glupa negde tog dana
- - - - - - - - - -
klošarski, prevaziđeno, al dobi cura temu na forumu!