Sta znaci to kada vam cura duva dim cigarete u lice?

kome je teze, tebi ili crncima? :sad2:

Meni. A sad cu ti reci i zasto. Na plazi je bar plus 40 stepeni. Ja umirem...njima je to kao blag povetarac. Setaju, zajj.ebavaju se, uzmu neku kintu i boli ih uvo. Bolje to nego da se jure sa leopardima po africi. Jos ako natipuju neku nasu zensku- na konju su.
A ja? Odem na more, udari me sunce, stizu mi mailovi iz firme - ko je sta ukrao, ko je oborio sistem jer je gledao turske serije na jutjubu, kome je viljuskar presao preko noge jer su se napili, i zasto nije imao HTZ cipele sa zastitnim limom, onda mi stigne mail da sam sa strujom usao u crvenu zonu, onda mi se dete ukenja na pola metra od mene...i dam crnji 2e a na pet metara od mene je giros za 2e, a ja gladan:sad2:
Onda se vratim iz grcke, i cela radionica mi je u slikama sa palmama da me asociraju na grcku, koje, iskreno, nigde uzivo nisam video:malav:

Nisam napomenu ja sam lep, fizicki razvijen decko, visok, treniram fudbal. Posle toga jedno pola sata proslo njena drugarica seda do mene, skida naocare i brise o moju majicu i sad kao fora "Moram", ja reko nema problema. Ta sto obrisala naocare u moju majicu ona nije imala nikakvu majicu nego nzm kako da objasnim nego samo kao onu majcicu, kao onaj brus da ga ***** kako se to zove, vidi joj se stomak, samo grudi ne.

Poslednja izmena:
Glupa seljančura koja je to pokupila sa tumblra i misli da je to moderno
Kad napuni 15 godina biće ok

Verovatno je vec napunila 15 god. Starije su od mene 100%

- - - - - - - - - -

oce da ti popusi ,da joj platis turu pica,da te otera il radi za duvansku mafiju

AHahahahah :hahaha: sve je moguce.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Zeleniš! Bilo joj hitno,a ti ne kapiraš.Ženske imaju muku s neiskusnima.
Ovaj moj mlađi sinak lep ko Apolon i s njim cure ništa okolo,odmah mu kažu da hoće da se kresnu s njim.
Oženio se skoro ,ali ni to im ne smeta...:sad2:
Otac mu nikad nije bio takav...:manikir:

Moguce da nisam skapirao sta hoce, ali mislio sam ja o tome da nije mozda to, a 'de da je pitam glupo mi bilo, od kud ja znam zbog cega mn ona duvala dim u lice. Da krenem pa da se ispalim da se obrukam za dzabe pred onim narodom.

- - - - - - - - - -

Nije nekultura kako drugacije da mu pokaze u klubu da je otkinula za njim ako ga ne poznaje!?

Hmm mozda :confused:

- - - - - - - - - -

au brate koja kreativnost,kako ce prepricavati njihovoj deci,sine idi duvaj ribama u facu tako sam ja navatala tvog taju

AHhahahahaha :hahaha:

- - - - - - - - - -

to je pre 50 godinabio kao poziv na seks :lol: ....misim barem sam ja tako čuo a očigledno i ti veruješ u to
obične gluposti...nekultura

Ma 'de ja o tome nisam znao nista. Ja sam samo predpostavljao da nije mozda to, a o tome nisam znao nista da je to tako bilo nekad.

- - - - - - - - - -

ako nije indijanka pa da salje dimne signale onda je u pitanju teska nekultura :aha:

Sve je moguce. Ko zna sta se mota po zenskoj glavi, uvek iznenadjuju :zcepanje:

- - - - - - - - - -

stavljam 100e da nije nekultura, nego da ima neke pozitivne ili negativne namere

Ne znam druze, ne bih se ja bas kladio u to, ali sve je moguce. :confused:
Ja da se kladim da ce sutra da svane, ne bi svanulo :sad2:

- - - - - - - - - -

...mi , faraonn Tumnopoteh I. smatramo,
s tom Personom ne sjedeti vise blisko
jer od nje je to,
udarac,- veoma Nisko...:rtfm:

Nisam ja ni sedeo sa njom, nego tako stojali stolovi da su one sele odma do mene.

- - - - - - - - - -

sto je nisi pitao..sta hoce sa tim duvanjem u lice..

Trebao sam, ali jbg bilo mi glupo da pridjem. Bile tu i ove dve njene drugarice i da mi kaze nesto da ispadnem glup, da mi se ove smeju.

- - - - - - - - - -

možda je pokušala da flertuje :think: a možda ne voli muškarce jer je ispala glupa negde tog dana

- - - - - - - - - -

klošarski, prevaziđeno, al dobi cura temu na forumu!

Mozda. Ja sam razmisljao o tome, ali to do sad nisam znao da je fora za takav poziv, sve do sad dok nisam procitao od vecine vas.
Dobro je sad za ubuduce znam, ako mi se ikad desi slicna situacija sta da radim :D

Back