Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Ima drugumuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima drugumuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?
Nemoj molim te da otvaras 'Tab' temesad sam dobila ideju za novu temu
a nisam tab, nego imam sad malko vremena

Терај то у ....!Predlozi?
Jel to tebi rekao neki?muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?
Molim bez prenemaganja!Sad ću baš da trčim da se ispovedam ovde
Znaci upravo to sto je receno samo treba pitati zasto mu nije do sexa.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?
I on ce iskreno da odgovoriZnaci upravo to sto je receno samo treba pitati zasto mu nije do sexa.

Jasno, pitaš za drugaricu....Sad ću baš da trčim da se ispovedam ovde

prava ljubav...muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?

Јадан момак, она би да га искористи само за секс
Naravno da nije. Logično mi da zdrav,prav muškarac ima druge u periodima neviđanja,al to ne bi trebao biti razlog da joj to kaže. Prije da se dobrim dijelom ohladio od nje i nije mu više napaljiva ko prije (izgustirao je).A njemu jadnom nije do seksa... Dosta mu dvaput u dva meseca.. baš.
Ili pazi, možda mu je već dosadila.. Koliko znam muškarce, vi imate neki period posle kojeg vas slabije žena uzbuđuje, nekom to dođe pre, nekom kasnije, zavisi i od odnosa, ali biće da je ili to ili ga nije palila ni pre.