- Poruka
- 22.770
Šta znači kad nemate pristup stranici? Ovo se desi odmah ili nakon par uspešnih pokušaja vam je blokirano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni supernovin natovan ip uvek negde blokiran, recimo na paypal, a obavezno na nekoliko spam listi, zato moram da koristim VPNi mene tako nekad zeza wizairov sajt..
mozda si iza nata pa je neko nesto napravio pa blokirali.
To ti znaci da si banovan i da ces moci da pristupis kada prodje 47h59m i 55s.Šta znači kad nemate pristup stranici? Ovo se desi odmah ili nakon par uspešnih pokušaja vam je blokirano.
Pogledajte prilog 1294803Pogledajte prilog 1294804Pogledajte prilog 1294805
Ma banuju bez veze, eto, banovashe mi ipv6 adresu proksijaTo ti znaci da si banovan i da ces moci da pristupis kada prodje 47h59m i 55s.
Ti mislio sto si moderator da si siguran.
Stvarnost je okrutna.
Skoro da sam ozbiljan,sekundica fali.
Kad se setim toga, a skidash 85 minuta fajl od 20mbsecam se tako je bio problem nekad za rapidshare-om pa smo morali da se krijemo iza proksija da bi mogli da skidamo jer je uvek neko u tvom kraju pre tebe nesto skidao
e stara dobra vremena..fale mi rapidshare i megaupload![]()
Ban. Nesto si im kvario.Šta znači kad nemate pristup stranici? Ovo se desi odmah ili nakon par uspešnih pokušaja vam je blokirano.
Pogledajte prilog 1294803Pogledajte prilog 1294804Pogledajte prilog 1294805
Šta sam mogao? Kad su to neke obične stranice koje su ili radile ili nikad nisu htele da rade.Ban. Nesto si im kvario.
Probaj VPN i promeni DNS
Proveri dns, wlan, lan podesavanja. Mozda je dns preagresivan.Šta sam mogao? Kad su to neke obične stranice koje su ili radile ili nikad nisu htele da rade.
dns ne pipa target sajt, on samo vratja ip adresu za upit klijentu, osim ako nema u svojoj bazi dati sajt, onda prosledjuje upit sledetjem u nizu,Proveri dns, wlan, lan podesavanja. Mozda je dns preagresivan.
Da li znamo iz podataka koji su nam dostupni da dns nema u bazi sajt? Mislim da ne.dns ne pipa target sajt, on samo vratja ip adresu za upit klijentu, osim ako nema u svojoj bazi dati sajt, onda prosledjuje upit sledetjem u nizu,
na tu foru se otkriva dns leak....
Znash kako da se otkrije originating dns server mora da se napravi svoj dns server i da se napravi JS, nije bash jednostavno...Da li znamo iz podataka koji su nam dostupni da dns nema u bazi sajt? Mislim da ne.