V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.449
Guslar1389 ti li si?Evo sam "brate". Ti si jedan od likova, koje posebno cenim na forumu, pravo da ti kažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guslar1389 ti li si?Evo sam "brate". Ti si jedan od likova, koje posebno cenim na forumu, pravo da ti kažem.
Dobar pokušaj.Guslar1389 ti li si? Dobar pokušaj.
Deris=hte sestroSamo ne kapiram u kom kontekstu se koristi
Otkrit ces se sam "brate".Dobar pokušaj.![]()
Ali ima pozitivno znacenje medju GenZ, zato i pitamDeris=hte sestro
derishte
nezrelo klinacko buntovnistvo bez razloga
ako je na englkeskom brat
E tu ne mogu da pomognemAli ima pozitivno znacenje medju GenZ, zato i pitam
Guslar1389 ti li si?
Otkrit ces se sam "brate".
Pouzdano ti mogu reći da nisam "Guslar1389". To je dovoljno.Otkrit ces se sam "brate".
A šta znači sestra?Pomozite ovom dinosaurusu, sta znaci brat medj gen Z?
Kao i sestra.Ali ima pozitivno znacenje medju GenZ, zato i pitam
Ne što znači kod vas, ali znam što znači kod nas dinosaura. Bar što je značilo u moje vrijeme.Da li znaš šta znači " treba "- to je iz žargona nastalog pre Drugog svetskog rata?
Ja sam lepo vaspitan svud po telu!Uuu, što su ovde svi fini, elokventni, divni...
koristi se i kao uzrecica za dozu bliskosti:Brat je sleng ulični za druga, poznanika, prijatelja. Brat je uzrečica više nego što ti je neko stvarno brat.
Imaš sreće što te poštujemo, inače dobila bi ti velikog brata za ovo što si nas drk... sa temom.Pomozite ovom dinosaurusu, sta znaci brat medj gen Z?
cringeImaš sreće što te poštujemo, inače dobila bi ti velikog brata za ovo što si nas drk... sa temom.
Зар не иде, "Брате, пријатељу, испуни ми једну жељу . . ."Brate, prijatelju, da ti kazem....
nisam upoznat sa tem lirikamaЗар не иде, "Брате, пријатељу, испуни ми једну жељу . . ."