Zanima me sta ljudi misle sta znaci rec strejt ili kad je neko strejt?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne biti gejZanima me sta ljudi misle sta znaci rec strejt ili kad je neko strejt?
Ja prvi put kad sam napravio profil na nekoj drustvenoj mrezi, bilo je i polje o keksualnoj orijentaciji (MySpace je u pitanju).Ja sam do tad znao da postoje heteroseksualni i homoseksualni, sa varijantama gej/lez i bi.I ja u cudu nema heteroseksualnih.I poceo sam da se razmisljam, da li sam strejt, cudio sam se sta mu to straight, ili sam svinger.Ukucam u neki recnik onlajn,nije valda tad ni bio gugl translejt i izbaci mi za strejt veran, a za svinger nesto u fazonu pcela sa cveta na cvet.I onda sam skapirao da su to strejtovi samo je ovo kad si strejt veran si jednoj zeni, a svinger je svaler.I ajd stavim ti strejt.
mozda se ipak pomalo qurvaNe pije, ne puši, ne drogira se...!Živ - mrtav.
Nisam se skoluvao za sexualne orijentacijeTi si za neke stvari stručan a negde kad lupiš to je strašno toliko da neki mlad čovek kad ovo gore pročita, može da se zbuni i postane žrtva keks napada zbog pogrešno definisane orjentacije.
Danas je formula za uspeh - nemati kicmu uopste ....Nemaš krivu kičmu...
Neko ko u svakom trenutku misli na zensko.Zanima me sta ljudi misle sta znaci rec strejt ili kad je neko strejt?
Znači biti normalan ( u seksualnom smislu)Zanima me sta ljudi misle sta znaci rec strejt ili kad je neko strejt?