Шта зеза Фб- сакрива ми приватне поруке

Као фол да ме заштити, шифрује и сакрије поруку,
Како да је учиним видљивом ? Има објашњење за ајфон и ајпод али нема за комп.
Idi na "Settings" (Podešavanja) na Facebook-u.
Pronađi odeljak "Privacy" (Privatnost) i proveri koje opcije su uključene u vezi sa privatnim porukama.

Tajni razgovori:

Ako koristiš Messenger na računaru, proveri da li su aktivirani "tajni razgovori" (Secret Conversations). Ovi razgovori su enkriptovani i možda zato vidiš šifrovane poruke.
Idi na Messenger, otvori određeni razgovor i klikni na ikonu "i" ili "podešavanja razgovora" da vidiš da li je uključena opcija "Tajni razgovor".

Osveži pregledač:

Ponekad pregledač kešira starije verzije sajtova. Pokušaj da očistiš keš i kolačiće, pa ponovo otvori Facebook.

Ako nijedna od ovih opcija ne pomogne, možda ćeš morati da proveriš u samim podešavanjima pregledača ili da tražiš ažuriranje Facebook-a.

Ja imam problem sa Fejsbuk video porukama. Ne dozvoljava neka šifra.

Na mobilnom je sve ok, na laptopu nije, nisam proveravala kako je na desktop računaru.

1. Proveri podešavanja privatnosti u pregledaču
Uveri se da pregledač ne blokira video sadržaj na Facebook-u.
Otvori podešavanja pregledača i proveri da li su aktivirane dozvole za kameru i mikrofon, ako ti to treba za video poruke.
2. Čisti keš i kolačiće
Ponekad keš i kolačići mogu ometati učitavanje sadržaja. Očisti keš u pregledaču i probaj ponovo da pristupiš video porukama.
Ovo možeš uraditi tako što ćeš otići na podešavanja pregledača i izabrati opciju "Clear cache" ili "Clear browsing data."
3. Promeni pregledač
Ako koristiš jedan pregledač (npr. Chrome), pokušaj da otvoriš Facebook na drugom pregledaču (npr. Firefox ili Edge) da vidiš da li će problem ostati.
4. Ažuriraj pregledač
Uveri se da je pregledač ažuriran na najnoviju verziju. Starije verzije mogu imati problema sa učitavanjem određenih sadržaja na sajtovima kao što je Facebook.
5. Proveri Facebook podešavanja na laptopu
Ponekad Facebook-ove postavke mogu biti različite na različitim uređajima. Otvori "Settings" (Podešavanja) na laptopu i proveri podešavanja u vezi sa porukama i video sadržajem.
6. Proveri bezbednosni softver
Ako koristiš neki antivirusni program ili firewall na laptopu, proveri da li možda blokira određene sadržaje na Facebook-u, uključujući video poruke.
7. Onemogući ekstenzije
Ponekad neke ekstenzije u pregledaču mogu ometati funkcionisanje video sadržaja. Pokušaj da onemogućiš ekstenzije kao što su blokatori reklama ili privatnost.

Ako nijedan od ovih koraka ne pomogne, možda je problem specifičan za Facebook-ovu desktop verziju, pa bi bilo dobro proveriti da li je nešto promenjeno u podešavanjima naloga ili je problem tehničke prirode na njihovoj strani.

Све пробао, осим чишћења колачића.
Има опција када да ти нестану поруке, после 24 сата или да не нестају уопште Подесио (искључио) али џаба
1725539069718.png

Сад нађох систем каже да ће ми наводно вратити поруке ако подесим ПИН за инбокс. Урадим и ништа.,
Иначе има за сваку поруку да се добије неки код за закључавање, који садржи 30 парова броја и слова. Идиотизам.
Штите ме... је ли? А овамо дали лозинку "фактчекерима" из загреба па ми упадају у поруке.:НУ-ну, какве ти то линкове шаљеш?! А баш се десило када сам делио линкове из Хрватске, нешто против глобализма.

Иначе, нема везе на ком сам прегледачу, обично сам на Мозили која се сама ажурира редовно, али сада нестају поруке на сваком,.

Кеш меморуију бришем на моб а на лаптопу не сме., Једном обрисао и нисам могао да уђем на свије адресе на Јаху и Гмаил.

Кад смо код брисања колачића и осталог, не могу никако да обришем ово: Пре но укуцам адресу на Јаху или овде на Крстарици име, искоче ми све адресе и сва имена. Рецимо, дође код мене неко у госте па да се улогује и види пошту. Или, моје резервне адресе под псеудонимима, које сам отварао док сам играо онлајн преферанс.
А овде сам једном пермутовао слова у речи Трандафилко и то остало упамћено.

1725540826596.png

Све пробао, осим чишћења колачића.
Има опција када да ти нестану поруке, после 24 сата или да не нестају уопште Подесио (искључио) али џаба
Pogledajte prilog 1604195

Сад нађох систем каже да ће ми наводно вратити поруке ако подесим ПИН за инбокс. Урадим и ништа.,
Иначе има за сваку поруку да се добије неки код за закључавање, који садржи 30 парова броја и слова. Идиотизам.
Штите ме... је ли? А овамо дали лозинку "фактчекерима" из загреба па ми упадају у поруке.:НУ-ну, какве ти то линкове шаљеш?! А баш се десило када сам делио линкове из Хрватске, нешто против глобализма.

Иначе, нема везе на ком сам прегледачу, обично сам на Мозили која се сама ажурира редовно, али сада нестају поруке на сваком,.

Кеш меморуију бришем на моб а на лаптопу не сме., Једном обрисао и нисам могао да уђем на свије адресе на Јаху и Гмаил.

Препоручујем да провериш да ли је апликација Facebook (или Messenger) ажурирана на најновију верзију.

Месинџер као засебну апликацију уградио прекјуче. А не знам како апдејтовати Фб

За Android:​

1. Отвори Google Play Store.
  2. Укуцај Facebook у траци за претрагу.
  3. Ако постоји доступно ажурирање, видећеш дугме Update (Ажурирај) поред апликације Facebook. Кликни на њега да ажурираш апликацију.
  4. Ако не постоји опција за ажурирање, онда већ имаш најновију верзију.

За iPhone:​

1. Отвори App Store.
  2. Иди у одељак Updates на дну екрана.
  3. Ако постоји ажурирање за Facebook, видећеш дугме Update поред апликације. Притисни да ажурираш апликацију.

За Android:​

1. Отвори Google Play Store.
  2. Укуцај Facebook у траци за претрагу.
  3. Ако постоји доступно ажурирање, видећеш дугме Update (Ажурирај) поред апликације Facebook. Кликни на њега да ажурираш апликацију.
  4. Ако не постоји опција за ажурирање, онда већ имаш најновију верзију.

За iPhone:​

1. Отвори App Store.
  2. Иди у одељак Updates на дну екрана.
  3. Ако постоји ажурирање за Facebook, видећеш дугме Update поред апликације. Притисни да ажурираш апликацију.
Све то имам на андроиду него сам мислио на ажурирање на компу. Иначе, на андроиду/ајфону ми нису сакривене поруке

Све то имам на андроиду него сам мислио на ажурирање на компу. Иначе, на андроиду/ајфону ми нису сакривене поруке
Facebook se na kompu "ažurira" tako što se odjaviš i uđeš opet mada se većina tih novina dese automatski

Back