Sta zenu cini sexy?

• Začetnik teme Začetnik teme zona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...

Margott:
zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
jbg.Margo, zar opet...
:roll:
mislim potpuno isto

zona:
Ok :) tu smo se svi slozili,znaci;
1:IQ
2:karakter
3:prirodnost
4:osecaj
5:sarm
a sta ako zena ima sve te fantasticne karakteristike
a priroda zakazala pa se ona sama ne oseca lepom :?:
alternativa :?:

Природа нема много везе са осећајем лепоте! Сретала сам жене које и нису много лепе, али се типови ломе за њима и кажу да су оне јако секси! Извор њиховог сексипила, између осталих наведених особина, лежи у њиховој сигурности у свој сексипил!
Битно је да се оне себи допадају, да прихватају своју спољашњост, своју сексуалност!

( Мени лично врло секси и привлачно изгледа Мирјана Бобић-Мојсиловић, а има говорну ману, размакнуте секутиће и не много дамско држање! :wink: )

SINDI:
Margott:
jbg.Margo, zar opet...
mislim potpuno isto

znash i sama, ako utvrdimo da je tako, nema odstupanja ni negodovanja usled ponavljanja... kao ni opushtanja...

Margott:
SINDI:
Margott:
jbg.Margo, zar opet...
mislim potpuno isto

znash i sama, ako utvrdimo da je tako, nema odstupanja ni negodovanja usled ponavljanja... kao ni opushtanja...
i tajming je tu negde :wink:

Devojku chini sexy njena moc.Moc da i ako je ruzna,ona ne dozvoljava da je to pomete sa puta.Ona ne dozvoljava da se njeni nedostaci shvate kao takvi.
Nije sexy ona devojka koja misli da je izgled sve.I koja se plasi da ga nema.

inspirion:
Devojku chini sexy njena moc.Moc da i ako je ruzna,ona ne dozvoljava da je to pomete sa puta.Ona ne dozvoljava da se njeni nedostaci shvate kao takvi.
Nije sexy ona devojka koja misli da je izgled sve.I koja se plasi da ga nema.
:P e bas tako :lol:
ako zena ima samopouzdanja,stoji cvrsto na zemlji
i zna sta hoce zraci posebnom lepotom :wink:
Muskarci vole takve zene mada ih se i pomalo plase :x

Margott:

Slazem se s margot, medjutim, pitanje je otkud taj osecaj tu. Treba mi vise od deskripcije koju si dala pa stavila tacku, treba mi objasnjenje.

Slazem se sa Margott. Harizma je definitivno nesto sto zenu cini sexy. Najvise sam to primetila na primeru svoje majke. Jednostavno ne postoji covek ili zena koga je ostavila ravnodusnim. Takvo lako sklapanje prijateljstva, mukarci koji uzdisu za njom i zene koje su joj u vecini slucajeva nevidjeno naklonjene je nesto sto me oduvek fasciniralo. Ima nevidjenu kolicinu prijatelja gde god da ode. Desavalo se da samo sto upozna nekog taj neko (ona ili on nebitno) se postavlja prema njoj sa neverovatnom naklonoscu iz prve.
Harizma, spoj intelektualnog i dusevnog u lepoj ambalazi ali pre svega prirodnost svega toga. Zena koja 'zraci'.

Nekad sam mislila kao i vi, da ženu čini seksi njen šarm , unutrašnja lepota..Sad vidim da više ,makar u ovom gradu, stvari nisu iste. Sad ženu čini sexi vulgarna garderoba, što niži IQ, tupaviji pogled... Žalosno, ali 99% slobodnih muškaraca koje ja poznajem glasa za ogromne grudi, nedostatak opšte kulture i ono- ćutanje je zlato-.
A meni se plače....što ne živim negde drugo...

hanibal77:
uh al je ipak daleko od toga da je sexy

Imala sam prilike da je upoznam. Ta zena BLISTA. Nema pravilne crte lica, suvise je visoka, zapiša svakog ko joj se ne svidi, jezičara...takvu sam sliku stvorila o njoj na osnovu kolumni (knjige nisam citala) i btw. sjajnih intervja (poput onog sa Pavicem u prolecnom Plejboju).
Dakle, OSTALA SAM ZAPANJENA. Njenom inteligencijom, ljubaznoscu, sarmom, i kožom koja bilsta. Autfit tog momenta / Aladinova nevesta (tunizanska inspiracija), dekolte i da ne pominjem. :oops:
Lepa, negovana, srecna, blesava zena!

random_cloud_form:
Margott:

Slazem se s margot, medjutim, pitanje je otkud taj osecaj tu. Treba mi vise od deskripcije koju si dala pa stavila tacku, treba mi objasnjenje.

:shock:
Pazi kad se i ja slazem. Lep opis, tačan.
Otkud taj osećaj? Postizanje kratkoročnih (brojnijih) i dugoročnih (težih i manje brojnih) ciljeva. To ti daje veru u sebe.
Davno sam pročitala da se lepa ćena pita o svojoj pameti, a pametna je u dilemi koliko je lepa. Klackalica, koju kad prevaziđeš i postaneš zadovoljna samom sobom (što ne znači odricati se daljeg napredovanja, recimo to tako), dobijaš taj amulet.
Posle, kao i u svakoj igri gde se karakteri razvijaju, stičeš pomagače, saradnike, savetnike, jače neprijatelje, itd. itd.
Znanje je moć, moć je seksi. :lol:
Mislim - ne postoji jači afrodizijak. :!:

eurodizijak, hm :?

hazard:
Nekad sam mislila kao i vi, da ženu čini seksi njen šarm , unutrašnja lepota..Sad vidim da više ,makar u ovom gradu, stvari nisu iste. Sad ženu čini sexi vulgarna garderoba, što niži IQ, tupaviji pogled... Žalosno, ali 99% slobodnih muškaraca koje ja poznajem glasa za ogromne grudi, nedostatak opšte kulture i ono- ćutanje je zlato-.
A meni se plače....što ne živim negde drugo...

1. lepota se nalazi u očima posmatrača ...
2. dovoljan je samo 1 zar ne ?
3. vrednosti su svuda ( i negde drugo ) retke ...

p.s. nemoj da plačeš ... utiče na lepotu .

Back