Danas je toliko silikona u prometu da su zene izgubile na seksipilu;-(
Zasto lepotu tako skupo placaju i za sopstvene pare
prave nakaze od sebe?
Zasto lepotu tako skupo placaju i za sopstvene pare
prave nakaze od sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sarmantnost! :wink:Margott:HARIZMA
jbg.Margo, zar opet...Margott:zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
zona:Oktu smo se svi slozili,znaci;
1:IQ
2:karakter
3rirodnost
4secaj
5:sarm
a sta ako zena ima sve te fantasticne karakteristike
a priroda zakazala pa se ona sama ne oseca lepom![]()
alternativa![]()
SINDI:jbg.Margo, zar opet...Margott:zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
![]()
mislim potpuno isto
i tajming je tu negde :wink:Margott:SINDI:jbg.Margo, zar opet...Margott:zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
![]()
mislim potpuno isto
znash i sama, ako utvrdimo da je tako, nema odstupanja ni negodovanja usled ponavljanja... kao ni opushtanja...
inspirion:Devojku chini sexy njena moc.Moc da i ako je ruzna,ona ne dozvoljava da je to pomete sa puta.Ona ne dozvoljava da se njeni nedostaci shvate kao takvi.
Nije sexy ona devojka koja misli da je izgled sve.I koja se plasi da ga nema.
Margott:zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
hanibal77:uh al je ipak daleko od toga da je sexy
random_cloud_form:Margott:zenu chini sex-i osecaj, ako ga ima.. ni inteligencija, ni sise, ni dupe, ni pogled ni ukus za dobru haljinu... ako nema osecaja kad, sa kim, kako, koliko, zashto, dzaba joj silikoni i inteligencija... HARIZMA je ono shto ostaje kad izvadish silikone, kad skinesh shminku, kad izujesh skupe sandale sa najtanjim kaishicima i shtiklom, kad ispari parfem, kad odlozish dijamante, kad vezesh ili osechesh kosu, kad iskljuchish um i ostanesh sama u mraku.. ako si i tad sex-i , ako i tad zrachish, ako i tad bez straha dishesh...
Slazem se s margot, medjutim, pitanje je otkud taj osecaj tu. Treba mi vise od deskripcije koju si dala pa stavila tacku, treba mi objasnjenje.
hazard:Nekad sam mislila kao i vi, da ženu čini seksi njen šarm , unutrašnja lepota..Sad vidim da više ,makar u ovom gradu, stvari nisu iste. Sad ženu čini sexi vulgarna garderoba, što niži IQ, tupaviji pogled... Žalosno, ali 99% slobodnih muškaraca koje ja poznajem glasa za ogromne grudi, nedostatak opšte kulture i ono- ćutanje je zlato-.
A meni se plače....što ne živim negde drugo...