Шта женске мисле када их дечко/муж моли за секс?

Da draga nazalost ima i takvih slucajeva.. mislim nije to bukvalno molba u smislu molim te
nego je to nagovaranje da imaju sex cak i ako je zena u tom trenutku neraspolozena za to
sto je cest slucaj u kasnijim godinama braka

btw Prelepa ti je slika :)
E , te kasnije godine su zahebate .
Dosao djeda kod doktora i kaze mu da su mu se pomijesali zivci .Kako znas , pita doktor .
Pa ovako , kad sam bio mladji zena me pomiluje po kosi i odmah mi se digne kita .
Sad me pomiluje po kiti a digne mi se kosa !z:cry:

Mislim da te zene i nemaju cime da misle ukoliko njihov decko ili muz moraju da mole za seks, takodje mislim da taj muskarac takodje nema puno u glavi cim je spao na to, u krajnjoj liniji neka ga nadje van kuce, ukoliko njegova zena odbija seks ima puno pravo da ga potrazi van kuce... Naravno ne ukoliko je on svinja, pa, ga zena zato odbija jer joj je zaista uradio nesto strasno, vec ukoliko se digne nosinger bezveze.

Da draga nazalost ima i takvih slucajeva.. mislim nije to bukvalno molba u smislu molim te
nego je to nagovaranje da imaju sex cak i ako je zena u tom trenutku neraspolozena za to
sto je cest slucaj u kasnijim godinama braka

btw Prelepa ti je slika :)

I za tu neraspolozenost ima leka. Malo mazenja, grljenja, mozda mazasa... da se opusti... a posle... Kada dodje kuci umorna sa posla, iznervirana... normalno je da joj je zelja za sexom jednka nuli.

Back