Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
enormno veliki penis i kesh...![]()
Od Turaka smo uvećali, fala im
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
enormno veliki penis i kesh...![]()
Da setas pomorandze ili lubenice od pet kila, razumeo bi..
- - - - - - - - - -
Odo da pijem kakao...zdravi i zivi bili..chin chin
bezobrazan muškaracŠta vas privlači kod muškarca....? I kada je riječ o izgledu, i karakteru, razmišljanju, ponašanju itd. Ali iskreno, bez patetisanja.... Kakav muškarac izazove slabost vašim koljenima?
bezobrazan muškarac
Ajmo na srednju meru, lišimo se preterivanja !
Grejp bi bio taman.
Obdareniji sam spreda ali da ne sablaznjavamo forumasice.![]()
Мушкост?
Klinke - snagu i lovu.
Zrele i dovršene žene - inteligenciju i duhovitost !
enormno veliki penisi kes!
Keš i penis su u direktnoj povezanosti...
Što je veći keš tolerisaće se manji penis !
Ako si bez keša, mora biti poveliki i sposoban da tucaš orahe.
I opet nema nikakvih garancija....
Da me fizicki privlaci,da se ne zaserava drugima u zivot i ne koristi tudju nesrecu da bi bio srecan,da ne manipulise,da mi je prijatno i zanimljivo sa njim tj maks opusteno,znaci osoba kojoj mozes totalno poverenej da iskazes,da je energican i malo bezobrazan( al iz zezanja) je bonus,i da nije u fazonu kad mu propadne sve u zivotu da je to kraj smrc cao tj da ume da bude srecan i kad nema $, ono neka radost koju nista ne moze da zasere,proaktivnost je isto +..Eto nabacanih ideja iz glave al u realnosti se svodi na sledece :da moze da me trpi![]()
mislim da ništa nisi zaboravilaDa me fizicki privlaci,da se ne zaserava drugima u zivot i ne koristi tudju nesrecu da bi bio srecan,da ne manipulise,da mi je prijatno i zanimljivo sa njim tj maks opusteno,znaci osoba kojoj mozes totalno poverenej da iskazes,da je energican i malo bezobrazan( al iz zezanja) je bonus,i da nije u fazonu kad mu propadne sve u zivotu da je to kraj smrc cao tj da ume da bude srecan i kad nema $, ono neka radost koju nista ne moze da zasere,proaktivnost je isto +..Eto nabacanih ideja iz glave al u realnosti se svodi na sledece :da moze da me trpi![]()
Vole takve na kojima će ostale da im zavide .Takvih muškaraca je jedno 5 % .
Mi ostali dođemo kao nužno zlo .
Da me fizicki privlaci,da se ne zaserava drugima u zivot i ne koristi tudju nesrecu da bi bio srecan,da ne manipulise,da mi je prijatno i zanimljivo sa njim tj maks opusteno,znaci osoba kojoj mozes totalno poverenej da iskazes,da je energican i malo bezobrazan( al iz zezanja) je bonus,i da nije u fazonu kad mu propadne sve u zivotu da je to kraj smrc cao tj da ume da bude srecan i kad nema $, ono neka radost koju nista ne moze da zasere,proaktivnost je isto +..Eto nabacanih ideja iz glave al u realnosti se svodi na sledece :da moze da me trpi![]()
Devojke kod momaka jel'te .
Psihicki i fizicki zdrav momak koji je podrska u svakom smislu.
Pri ovako naglim promenama vremena kao danas slosi mi se.Treba mi kupiti neko meso koje znam da mogu da jedem ili spremiti hranu.Samo da legnem,jedem,vratim se u krevet jer samo to i mogu.
Od baljezganja o parama i enormnim penisima mi je muka.Pare ne znace nista.Enormno veliki penis moze da dovede do povrede i operacije kojom se ta povreda sanira.
Da si terorista koji je oteo i minirao puno obdanište i da postaviš takvu listu zahteva, pregovarači bi ti odgovorili: "Aktiviraj bombu"
Da si terorista koji je oteo i minirao puno obdanište i da postaviš takvu listu zahteva, pregovarači bi ti odgovorili: "Aktiviraj bombu"