Sta zene misle o sopstvenoj emancipaciji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
he he he...
super vam je...caskanje
vraca me u dane kad sam SAMA baratala svakodnevno
litografskim kamenom dimenzija 70 X 100 cm, debljine 20 cm (pribavljenim iz vojno geografskog...)

i tako...stampam ja treci prolaz tog dana na svom kamencicu, a kolega za susjednom presom u problemu;
kako da sa kolica na presu prebaci stjencugu 50X70 cm...
naravno da sam pomogla coeku...bilo bi greota da se obogalji...naki...krsan : )))

lexo,mislim da opet pretjeruješ...
iskreno rečeno,uopšte ne razumijem svu ovu tvoju zavrzlamu...ali mi se čini da samo ti vidiš neko ponižavanje,uvrede,omalovažavanje tebe i tvoje ličnosti...evo,meni se čini da te bundeva baš poštuje pošto je krenuo u raspravu s tobom....:)pa,ne raspravljamo se ,valjda,sa onim koje smatramo budalama...?:)
ali dobro...tvoje mišljenje,samo moraš ostaviti i mogućnost da si i ti nešto pogrešno razumjela...evo,npr.palo mi je u oči ono sa branislavom lečićem...od sve priče,ti se uhvati za ono...gej...a to je poslednje što ima veze sa poentom i pomenuto je uzgred...
ali neću sad ja da dosipam ulje na vatru ili ispravljam krive drine...
samo mislim da ponekad od šume ne vidiš drveće...

he he he...
super vam je...caskanje
vraca me u dane kad sam SAMA baratala svakodnevno
litografskim kamenom dimenzija 70 X 100 cm, debljine 20 cm (pribavljenim iz vojno geografskog...)

i tako...stampam ja treci prolaz tog dana na svom kamencicu, a kolega za susjednom presom u problemu;
kako da sa kolica na presu prebaci stjencugu 50X70 cm...
naravno da sam pomogla coeku...bilo bi greota da se obogalji...naki...krsan : )))
Pazi, to je neki mlakonja. On ispada iz proseka. On nije niš. Duplo golo.

Znaš da su ovi naši svi kavaljeri i kad se mučiš sa torbekanjom u ruci ne zna se koji će pre da ti pritrči u pomoć..... naravno, ako imaš dobru sisu.

lexo,mislim da opet pretjeruješ...
iskreno rečeno,uopšte ne razumijem svu ovu tvoju zavrzlamu...ali mi se čini da samo ti vidiš neko ponižavanje,uvrede,omalovažavanje tebe i tvoje ličnosti...evo,meni se čini da te bundeva baš poštuje pošto je krenuo u raspravu s tobom....:)pa,ne raspravljamo se ,valjda,sa onim koje smatramo budalama...?:)
ali dobro...tvoje mišljenje,samo moraš ostaviti i mogućnost da si i ti nešto pogrešno razumjela...evo,npr.palo mi je u oči ono sa branislavom lečićem...od sve priče,ti se uhvati za ono...gej...a to je poslednje što ima veze sa poentom i pomenuto je uzgred...
ali neću sad ja da dosipam ulje na vatru ili ispravljam krive drine...
samo mislim da ponekad od šume ne vidiš drveće...
A ti ponekad ne vidiš mnoge stranice koje su (avaj) izbrisane.....

Pazi, to je neki mlakonja. On ispada iz proseka. On nije niš. Duplo golo.

Znaš da su ovi naši svi kavaljeri i kad se mučiš sa torbekanjom u ruci ne zna se koji će pre da ti pritrči u pomoć..... naravno, ako imaš dobru sisu.

sine...taki su bili u vecini : )))
da nadjes nesto sto...priblizno slici na...musko moralo se
potegnut na vajarski bar...u Sarajevo/Banja Luku : )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back