Šta za ručak?

Pa ovo deluje mršavo nešto? 🤔

Di su biftek, ramstek, pečenje..?

lako vama kad su vaši napredni, jelovnik kao u nekoj kafani. Kod nas je skromnije, imaju opciju Aaaa i opciju Beee. Tako je pojednostavljeno, kada hoće naručiti samo zareve da ne radi veliku gužvu kad navale u kratkoj pauzi na ručak. Mislim da je onima koji primaju narudžbe baš veselo, nije lako uvijek prepoznati da li je netko rekao aaaaaaaaaa ili beeeeeee :mrgreen:
a tu su i cijene pa usporedite https://www.24sata.hr/news/njam-njam-cijena-jelovnik-sabor-982848?24sata_ref=frontpage-home

Ovaj stigao do skupstinskog restorana a moj najveci domet je bio bife u policijskoj stanici kad su me jednom zvali na informativni razgovor.
Nisam ni znao da ima bife i sred stanice, pivo je bilo 10 din skuplje nego u marketu.
img_1_1724423487587.jpg

Mislim da u Vladi rs ne postoji neki poseban izbor, dosta skromno ali bile su niske cene. Ja sam jela cevape i pomfrit par puta.
Spoljni poslovi su imali kantinu (ne restoran kao Vlada) ali je i orada bila dostupna npr.
Kantina u Nemanjinoj 22-26 skromna, radnicka.

I da, u SIV-u isto dosta skromna kantina.

Pošto je @Gruban, na pomalo nepravilan način (opet...znam) bio otvorio istoimenu temu, odlučio sam da ispravim njegove propuste.

Pogledajte prilog 1597683

Iznad je dnevni meni kuhinje Narodne skupštine Republike Srbije.

Jeo sam više puta; nažalost, više nije ono što je nekada bila. :(

Dakle: šta za ručak? 🤔
Cene nisu menjane od 2022 godina?!
P.S. Pise na cirilici,ja sam u soku:D

Back