gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
A mozda je problem kako si ti gradjena... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne pada mi na pamet da dam 200 jura...
A mozda je problem kako si ti gradjena...![]()
moguce da je tu njen problem...
ajde slikaj se polu gola(moze i gola)pa okaci da te vidimo detaljno.. i kazemo koji je problem..![]()
WTF ?! 200 evra za jednu haljinu ? luda si ti malo , a .. ?
ja sam 200 evra(dobro , 250) potrosio za jaknu,kosulju,pantalone i patike... a ti samo za jednu haljinu toliko.. si luda ?!
moguce da je tu njen problem...
ajde slikaj se polu gola(moze i gola)pa okaci da te vidimo detaljno.. i kazemo koji je problem..![]()
naravno da nije
jednostavno, haljine su pravljene prema anoreskicnim modelima, a ja za razliku od njih iam mesa na kostima
lol pa nemoj kupiti onu najmanju.. Imas za razlicite gradje, visine,tezine i ostalo
ma ne kapirate
svi modeli, dugi, kratki, uski, siroki, jednostavno nemaju definisan oblik
bez uvrede ali ako si debela(mada ne moras biti ni debela nego mali visak recimo 10kg) jednostavno nema za tebe :/... To je tacno, i po meni ej glupo, ali probaj neku drugu prodavnicu, ili da ti prosire kukove, ili vec gde imas problema
e ovo je jedina haljina iz monsoona koja je bila oke
ali je ipak nisam uzela..
Pogledajte prilog 186793
Pogledajte prilog 186794
sto si tolko bela covece??
ok haljinica , ali malo previse zuta boja...![]()
jes, jadna ja..sa 175 cm se osecam k'o patuljakAu pa sada mi je jasno zasto ne mozes da nadjes model... Mhogo si debela i niska!
Sala!![]()
samo se vi de o falite i razbacujte parama svojih roditelja... ja da se pohvalim da sam za maturu potrosila malo vise od 3000 din., a ima da izgledam ko milion dolara... e da znate![]()
![]()
brate, kol'ko si se ti izgubio
apsolutno ne kapiras o cemu pricam
daleko od toga da sam debela, iam jebenih 57 kg na 175cm visine, msm, sto se mene tice, savrseno izgledam
samo sam popizdela na tu radnju i bas su me razocarali
a haljinu sam ipak nasla, i rekoh da cu postaviti slike kada ih prebacim sa aparata
e ovo je jedina haljina iz monsoona koja je bila oke
ali je ipak nisam uzela..
farmerke nikako.