STA ZA MATURU

Skoro mi je polamatura (ili polumatura ili mala matura kako god :D ) htio sam da pitam da li je preozbiljno za ovu polamaturu nositi npr kosulju Pal Zileri crnu sa sivim straftama,lijepo stoji ali mislim da izgledam nekako starije u njoj :D p.s vec sam je kupio 60 eura :D

Emm pretpostavljam da ces u srednju nakon mature! I msm da je bolje da izgledas malo starije jos ako si visok! iHh :D
Ja sam jedva obukao kosulju tad! Ne volim kosulje osecam se zeznuto xD
Samo lepo sredi boje i srecno!
:)

e da, iako 'tike idu i uz farmerice, ipak tu opciju ne bih izabrala
crna pantalone na ivicu, eventualno bez + crna kosulja + patike je ipak najbolja kombinacija :)

e sad, nmg nikako d'izaberem neku od ovih haljinica..

vase misljenje? :)
Pogledajte prilog 185905Pogledajte prilog 185906Pogledajte prilog 185907Pogledajte prilog 185908Pogledajte prilog 185909

ovako, meni se dopadaju prve 3, lep je kroj i materijal. poslednje dve mi nisu nesto, iako bas volim plavu boju.
prva je jako neobicna, druga elegantna i s njom neces promasiti a 3 mi se isto svidjali mislim da je lepsa na slici nego uzivo.
prva ipak najbolja.

crna pantalone na ivicu, eventualno bez + crna kosulja + patike je ipak najbolja kombinacija :)

Pogledajte prilog 185905Pogledajte prilog 185906Pogledajte prilog 185907Pogledajte prilog 185908Pogledajte prilog 185909

Prva deluje kao lep rad, ali zavisi da li i kako ti stoji, moze da ispadne lep i neobican izbor
Druga je ok ako je kombinujes sa nekim dobrim cipelama i neki akcesorajz (narukvice i sl.) - cak i ako ne zelis da kombinujes opet najsigurniji izbor ako ti je do toga stalo
Treca mi se ne dopada, mada verujem da stoji lepo
Cetvrta, uzimajuci u obzir neke tvoje slike sto sam videla, bi mozda bila najbolji izbor ako bi je kombinovala u nekom etno/gypsy fazonu, u suprotnom je onako
Za petu isto vazi sto i za trecu

~

2518244251_1_1_3.jpg

2003931600_1_1_3.jpg

2517232401_1_1_3.jpg

I cipeeele :heart:

Sve su prelepe! Ovakve stvari nosim ceo život, sad mi ide na živce što ih svi šetaju.
Moda je zajebana stvar.

vi yebote hocete da izgledate kao tetke neke , a ?!

ruzno vam bre ovu u pi.cku materinu breee !!

Jao al nemas pojma... Ovo sto je Maggie okačila je prelepo (za veliku maturu)...
Nego, aj kad si tako pametan okači ti nešto što ti je lepo...

HCE, prva je najlepša ali ne ide uz tebe nikako... Treća ili četvrta bi ti nekako najbolje stajale (pod uslovom da su kao na slici).. Mada, ni jedna mi nije nesto narocito...

pa onako skroz naskroz iskreno, ja verujem u magin ukus, ali haljine jesu prestandardne, odnosno nisu baš za matursku priliku, tj. deluju previše privatno i ležerno, osim možda prve zbog materijala, mada bi mogao kroj biti drugačiji.

Druga naravno!
(:

Sandale fine, a na ruku staviš narukvicu koja je kao taj gornji deo haljine.
Fantastična je, baš.

Nije ti loša ova haljinica, samo da bude crna.

Ja ću marte, suknju i korset. Jednostavno. Frizura, samo pustim kosu, šta ima da se zajebavam. Šminka, malo našminkam oči i to bi bilo to. Što se mene tiče ne bih ni išla na maturu... :roll:

uh, uzasno sam se razocarala u monsoon (haljine koje sam kacila su njihove) :(
bia sam u bg-u, isprobala vecinu ovih haljina i nijedna nema normalan oblik, samo nekako glupavo padaju, ne isticu apsolutno ni jednu crtu tela, a ne pada mi na pamet da dam 200 jura da bih izgledala kao decak u sarenoj vreci
bas sam popizdela
ali sam zato nasla savrsenu kombinaciju koja bas onako lici na mene
zelena haljina + cipelice (ogromna neka platforma) sa tresnjicama, takav nakit i crvena torbica..ofkors, esarpa ide preko
postavicu slicice cim ih prebacim sa aparata
msm, isprobala sam gomilu haljina, ali se jednostavno ne osecam dobro medju onom svilom, resama, cipkama i masnicama
ovo sto sam odabrala, eto, lici na mene i 'dja mi se

Back