STA ZA MATURU

Oktobar1864, divnu si izabrala, vidim da je pomalo vintage, ali zaista je zenstvena, nema kome (naravno ženstvenim devojkama) ne bi lepo stajala...
tačno je zamišljam uz neku jednostavnu frizuru, opuštenu punđu, možda i neki dobar parfem, ''miriše'' mi na Guerlain, Champs Elysee npr.
Kakve ćeš cipele?

Drago mi je da ti se svidja. (:
Ipak sam promenila materijal, jer sam našla saaaavršen! Beli, sa blago roze cvetovima jorgovana, i ponekom zelenom laticom.
Ne znam kako se zove materijal, ali presijava se kao svila. (:
Pundja će biti Tejlor Svift stil. Opuštena, zatalasana kosa, pokupljena u pundju. :D
A cipele ne znam. Ne znam ni šta ću za nakit.
Nadam se da ću uspeti da odem u Aksesoriz u Bg pre mature :trep-trep:.

jao kad se setim te mature,koje cimanje i gluposti :lol:
sve nesto kao mora da bude u fulu,neam pojma..3 sata u salonu, frizura,shminka, ludiloo
sad bi se ispeglala, sama bih se nashminkala i to je to..i izgledala bi bolje verovatno :mrgreen:

caos! ja sam kupila pre oko dve nedelje haljinicu, dosta povoljnu, crnu, balon, bez bretela, a pre josh oko 2 neseca sam kupila shtikle xDDD ***, meni su cipele vazhnije od haljine... frizuricu cu jednostavnu, shminkacu se sama. josh da nadjem tashnicu i nakit...

(mala matura)

Onda lepo obuces neke tamne farke i kosulju, bez kravate naravno :) Takodje kupis neke cipele, ne klasicne vec neke koje idu lepo uz farke. Nzaci da nije ona cvrsta koza, vec da su lagane i da nemaju klasican oblik...

znaci nesto mi se ne svidjaju... nzm za ovog mog kolegu.. ali.. nemam pojma.. ja sam pitao da predlozite neke tike covece.. necu cipele..

Pa nisu cipele :) ja sam imao slicne, unistio sam ih dosta brzo ( upao u more pa ih pojela so )... Moras da probas da vidis. Izbor patika nije kao nekad, sada daltonisti sklapaju boje a vecina patika izgleda kao da je detetu ometenom u razvoju dato da ih dizajnira. Oo su ti izmedju patika i cipela, elegantne i uvek mozes da ih nosis...

Pa nisu cipele :) ja sam imao slicne, unistio sam ih dosta brzo ( upao u more pa ih pojela so )... Moras da probas da vidis. Izbor patika nije kao nekad, sada daltonisti sklapaju boje a vecina patika izgleda kao da je detetu ometenom u razvoju dato da ih dizajnira. Oo su ti izmedju patika i cipela, elegantne i uvek mozes da ih nosis...
dobro.. i to je bolja varijanta nego:
http://3.***************/_kaA1GPLtCI8/TC5KMtLUpEI/AAAAAAAAEHo/MFtdKCnp9H8/s1600/cipele.jpg
Kolega slazem se.
sa njim ? o.O

Hajde onda ovako. Raspitajte se kod drugova sta ce ko obuce i obuti. Pitaj drugarice ili pitaj devojku/devojku koja ti se dopada. Pokusaj da uskladis. Iskreno, patike su po meni vise za utakmice, to ces ukapirati kada budes poceo da izlazis :) Kupi neki muski casopis tipa CKM ili FHM i pogledaj sta se nosi. To sto imas 14god eventualno 15god nije razlog da barem jedan dan nemozes da se ubuces malo odraslije.

Imas jako lepih pa recimo cipela ( jer ono u sustini sto sam postavio su vise patike ). Samo prosetaj malo po gradu.

e da, iako 'tike idu i uz farmerice, ipak tu opciju ne bih izabrala
crna pantalone na ivicu, eventualno bez + crna kosulja + patike je ipak najbolja kombinacija :)

e sad, nmg nikako d'izaberem neku od ovih haljinica..
vase misljenje? :)
85318718_m1.jpg
85320349_m1.jpg
85339841_m1.jpg
85327547_m1.jpg
85320737_m1.jpg

1,2,3 NIKAKO... biraj izmedju 4 i 5...

ja sam kupio neke bele uske pantalone , crnu kosulju(ne potpuno crna , ima i bele boje) i crnu jaknu...
ali mi jakna i kosulja vuku malo na nesto sportsko.. tako sam uzeo da bi mogao posle u tome da izlazim.. a ne samo za 1 vece da iskoristim..
e sad , sta za obucu ?

e da, iako 'tike idu i uz farmerice, ipak tu opciju ne bih izabrala
crna pantalone na ivicu, eventualno bez + crna kosulja + patike je ipak najbolja kombinacija :)

e sad, nmg nikako d'izaberem neku od ovih haljinica..
vase misljenje? :)
Pogledajte prilog 185905Pogledajte prilog 185906Pogledajte prilog 185907Pogledajte prilog 185908Pogledajte prilog 185909

3 ili 5

prva je ko vencanica
druga ko spavacica
treca lici na nesto
cetvrta me podseca na narodnu nosnju neku
a cetvrta i lici na nesto

Back