- Poruka
- 51.813
Не волим ујутро кад крећем на посао.
Волим јако кад се враћам кући с посла.
prvi put kad nisam isao "veseo" na posao dao sam otkaz ....jestw da.sam imao 23 ali i sad bih tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не волим ујутро кад крећем на посао.
Волим јако кад се враћам кући с посла.
Da li volite sto imate posao ili sto vam je to struka, ili je kolektiv ok,plata redovna, sto nemate direktan kontakt sa klijentima,
ili sto se niste zaposlili preko veze
ili
Ne volite što sedite 8 sati,non stop gledate u racunar,nema te resenje za stalno,imate puno obaveza a malo ste placeni ,
sto nemate drugi posao pa ovaj morate da radite
Volim!Da li volite sto imate posao ili sto vam je to struka, ili je kolektiv ok,plata redovna, sto nemate direktan kontakt sa klijentima,
ili sto se niste zaposlili preko veze
ili
Mislim da je reč ''semantika'' ovde nesrećno upotrebljena.Sve u svemu...kada isljučim neku semantiku, odlično sam prošao.
potpuno pogrešnoVolim!
Vreme je neprijatelj, nekad ga ima suviše, nekad ga nema dovoljno...
Ali volim svoj posao i uživam sve vreme toliko da uglavnom sa slobodnim danima ne znam šta da radim.
Mislim da je reč ''semantika'' ovde nesrećno upotrebljena.![]()
U redu je!potpuno pogrešno...misli mi na "hiljadu" strana(tema) lete
![]()
Jok, samo mi se sviđa indigo boja.a zivo me zanima jel koristis indigo papir na poslu...![]()
Ili sam zapravo ja ta koja se zabavlja, a vi sa strane mislite da ne znam kako se treba zabavljati..i pritom vam je sve vreme dosadno, ne priznajete da bez ne znam čega postoji zabavljanje.njah ti bas ne znas da se zabavljas
Ne. Pogrešio sam u izrazu...ni manje ni višeU redu je!
Samim tim što ne radiš nešto što voliš, u redu je.
Od tebe se može očekivati i neki viši nivo agresije...
Niko sebe ne treba da primorava na posao u kojem pre svega ne uživa.
Bar danas postoji lepeza svega toga, zašto bi neko bio samo radi novca zarobljen bilo kojim aktivnostima?
Eto.. Malo je nerazumno.
Jok, samo mi se sviđa indigo boja.
Pa, neko koga posao psihički maltretira-dolazi kući kao polu-čovek, a polu-zver.Ne. Pogrešio sam u izrazu...ni manje ni više
Zašto agresija...?
Ne mrzim svoj posao...nikada to nisam rekao. Samo da mi nije bio san...više sticaj okolnosti. Ali koji je dobro ispao.
Nisi dobro razumela smisao onoga što sam napisao čini mi se. Na stranu nesrećni izraz.
Pa, neko koga posao psihički maltretira-dolazi kući kao polu-čovek, a polu-zver.
Ne kažem da ste to vi, nikako, ali ljudi koji mrze ono što rade su prosto takvi-istrpe na poslu zbog plate šta ima, a onda dođu kući pod nabojem, nisu u stanju da se kontrolišu na isti način-jer ovamo nema para, nema toga što bi ih zadržavalo, suzbijalo...
Zato sam ipak za to da svi pokušamo da zavolimo svoje poslove...
Ako ne ide, treba tražiti nešto drugo.
njah ti bas ne znas da se zabavljas![]()
to je bre pravi moodsve
i da oću ne mogu da ga ne volim
to je bre pravi mood
ovo je bilo jace od mene Manga prastaj bratemala sala