Kurt2
Ističe se
- Poruka
- 2.410
...Koka-kola ili pivo? A mleko, gde se na toj lestvici nalazi? Znam da mleko sadrži više kalorija od piva. Jel to tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:Nije. PIvo goji najvise, po hranljivim vrednostima jedno polulitarsko pivo moze da zameni citav obrok.
I jos - da Vas to ne ponese ka krivom razmisljanju: pivo nije HRANA; pivo je alkoholno pice, i izaziva zavisnost pri neumerenoj upotrebi!
indigo:WithdrawnWater:Nije. PIvo goji najvise, po hranljivim vrednostima jedno polulitarsko pivo moze da zameni citav obrok.
I jos - da Vas to ne ponese ka krivom razmisljanju: pivo nije HRANA; pivo je alkoholno pice, i izaziva zavisnost pri neumerenoj upotrebi!
sta ti znas... :wink:
moj kum je uvek govorio: "pivo je hleb u flasi...", LOL
WithdrawnWater:Pa da, znam - i klinci po skolama gde drzim predavanja se uvek zapanje kad pitam je l' piju alkohol- kao 'Ma joook.....!', a ja kazem "A pivo!?" a oni 'Pa pivo je hranjljivo, to nije alkohol!" :shock:
Kurt2:...Koka-kola ili pivo? A mleko, gde se na toj lestvici nalazi? Znam da mleko sadrži više kalorija od piva. Jel to tačno?
VictorySun:Da li cokolada stvara zavisnost? :shock:
Oživljavam temu posle tri godine, ali ovde je baš svašta ispisano na osnovu slobodne procene pa bih da rešim ovu dilemu (trilemu) ako nekoga to interesu....Koka-kola ili pivo? A mleko, gde se na toj lestvici nalazi? Znam da mleko sadrži više kalorija od piva. Jel to tačno?
Ništa ne goji ako se konzumira umereno i pri tome vodimo računa o svojoj fizičkoj aktivnosti. Što se tiče pića zbog kojih je diskusija i počela (pivo, mleko, Coca-Cala), ja u svakom danu imam minimum 0,5 litara mleka i 2x0,33 litara piva, i NULA litara Coca Cola-e, ali pored svega toga već mesec dana veoma uspešno izbacujem masne naslage pripremajući se za leto. Inače, moj dan osim normalnih fizičkih kretanja ima samo 40-50 minuta težih fizičkih vežbi, dakle ništa posebno, ništa što svako od vas ne može ostvariti.Jao, sve sto je ukusno to goji!...
U gurpu visokog rizika od razvijanja alkoholizma zbog oko pola litara piva dnevno... ja bih onda već odavno bio alkoholičar i prešao na veće količineNe kažem da u toj tvojoj tvrdnji nema istine, ali ja se ne bih baš složio sa time ako su u pitanju normalni ljudi.