milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.805
Sta vi radite da bi nasli partnera?recimo da ste slobodni i treba vam decko/ devojka, sta radite da bi dosli do toga?kako trazite?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav neprijatan odgovor recimo?reci ti prezivecu sigurnoNikad ne pitaj nekog sta da radis,mozes dobiti neprijatan odgovor![]()
Sta vi radite da bi nasli partnera?recimo da ste slobodni i treba vam decko/ devojka, sta radite da bi dosli do toga?kako trazite?
preko oglasa ili kako?Tražim.
kakav neprijatan odgovor recimo?reci ti prezivecu sigurno
preko oglasa ili kako?![]()
Nikada ne tražim aktivno (u smisli da recimo izađem samo da bih našla dečka), već se družim, izlazim, upoznajem ljude, pa ako se skontam sa nekim, super, ako ne, nema veze, biće još prilika.![]()
a sto onda izlazis?preci su ti hitovi dzenana loncarevica od toga da nadjes decka.valjda na prvom mestu izlazis da bi nasla decka a ne zbog dzenana.
a medju njima i tiPa izađem zbog društva i sa društvom, da se malo opustimo, zezamo i sl. Iskreno, ne mislim da se u izlasku može upoznati neko normalan, zato što su svi koji priđu u 99% slučajeva pijani.
Sine nije svakome do *ebanja ako tebi jeste.
Sine nije svakome do *ebanja ako tebi jeste.
Sta mislis da ne utice delom i ovakav stav na to sto si sam?a medju njima i tiznaci ne volis kad ti pridje pijan decko....pametno
- - - - - - - - - -
jok nije
pa dodjem na forum i pljunem par xSta vi radite da bi nasli partnera?recimo da ste slobodni i treba vam decko/ devojka, sta radite da bi dosli do toga?kako trazite?
kakav je to moj stav..Sta mislis da ne utice delom i ovakav stav na to sto si sam?
Krajnje egoistican,primitivan sexualno neizivljen,iskompleksiran i klinacki,oces jos?