Šta vaš znak Marsa znači o vašoj energiji, besu i seksualnom životu

Мрачна је. У лаву у 8.
Nije lose, jer je u Lavu koji daje snagu i izdrzljivost. Lilith u Lavu je u stanju da gura i ono sto ne treba da gura, ali kad joj pukne film vrlo gromoglasno sve rasturi i sve mostove spali iza sebe.
Kad je u osmoj kuci obicno naginje okultnom i misteriji.
 
kad već pomenu (verujem da znaš, al opet, za druge)...

Mars u Ovnu

Znak Ovna je jedan od dva znaka kojim Mars vlada (drugi je Škorpija), tako da mu je ovde veoma udobno, i stoga, Marsova vibracija ne može a da ne bude sastavni deo vaše ličnosti.

Sa Marsom u kardinalnom vatrenom znaku, skloni ste da preduzmete akciju na žarko impulsivan, uzbudljiv način. Vaša ljutnja može brzo da bukne.

A kada je u pitanju ostvarivanje svojih najvećih želja, to radite na temeljan, čak i takmičarski način.

Vaš seksualni nagon je verovatno visok, ali niste najveći ljubitelj predigre, više volite da se bavite biznisom istim tempom kojim se bavite svime - brzo.
Da, Mars u Ovnu plane brzo, ali za razliku od Marsa u Skorpiji to ga brzo i prodje. Jer je Mars hedonist i zeli da uziva i kad ratuje, ratuje da bi kasnije mogao da uziva. Dok u Skorpiji pamti i ceka osvetu. :D
 
Saturn u Raku, retrogradni.
Saturn je ucitelj zivota, a tebe kroz tog Raka verovatno poprilicno muci. Tada se mnoge situacije dozivljavaju veoma emotivno i taj osecaj tesko prolazi. Osoba se onda zatvara u sebe i boluje sama, jer je ranjena i jos vise se plasi da tu ranjivost pokaze.
Ne znam koliko si ovo ti. :)
Ne baš. Raka sam ubacila u lonac i od te večere nemam problema.
 

Mars u Strelcu

Ako ste rođeni kada je Mars bio u avanturističkom promenljivom vatrenom znaku Strelca, vaša filozofija prilikom postavljanja ciljeva je „uradi ljudski ili ne počinji“.

Stimulišu vas putovanja na velike udaljenosti, prilike za učenje, egzotično bilo šta i bilo koje iskustvo koje otvara oči koje zahteva izlazak iz zone udobnosti.

Kada se naljutite, postajete nemirni, više volite da odletite na udaljenu lokaciju nego da imate emocionalno tešku, frustrirajuću konfrontaciju. Na kraju krajeva, Jupiterova energija je radosna. Ali ako morate da se sukobite sa nekim, uradićete to kroz filozofski začinjenu dijatribu, koristeći sirova, nefiltrirana mišljenja kao oružje po vašem izboru.

A između čaršava, vi ste strastveni i prisutni, želite da se osećate kao da upijate znanje (možda eksperimentišete sa tantričkim seksom ili aromaterapijom), kao i da zabavljate svog partnera i da ste u trenutku.
 

Back
Top