- Poruka
- 29.275
Kažu da ponekad prava reč može biti jača od bilo kakvog dodira... a nekad je dodir ono što govori više od hiljadu reči.Kod vas, šta ima jači efekat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sledeću temua miris??
На који начин се најбоље голица маштаPrvo reč da mi zagolica maštu, pa onda dodiri.
percetom intrigeНа који начин се најбоље голица машта![]()
Ako ga dodirnem, kao slučajno po butini?На који начин се најбоље голица машта![]()
Значи ко паштета, на лебаpercetom intrige
Масних или ниско калоријскихAko ga dodirnem, kao slučajno po butini?A pre toga mu ispričam par viceva
![]()
sinkopiras nadahnuce kroz podrume njene podsvestiЗначи ко паштета, на леба
kasno je ja se vec uzbudioZa sledeću temu![]()
Kad su riječi u pitanju nije isto ako je to neko veoma blizak, ili neko ko je manje bitan.Kažu da ponekad prava reč može biti jača od bilo kakvog dodira... a nekad je dodir ono što govori više od hiljadu reči.Kod vas, šta ima jači efekat?
На који начин се најбоље голица машта![]()
teoretski mogu da budu.Nisu zene recite ne lozi me
Nešto treće. Pogled.Kažu da ponekad prava reč može biti jača od bilo kakvog dodira... a nekad je dodir ono što govori više od hiljadu reči.Kod vas, šta ima jači efekat?
Pogled je dodir dve duše...Nešto treće. Pogled.
Vizuelno, kad cura zna kurvanjski da se oblize, isplazi jezik.Kažu da ponekad prava reč može biti jača od bilo kakvog dodira... a nekad je dodir ono što govori više od hiljadu reči.Kod vas, šta ima jači efekat?
Može da prica šta hoce..ali dodir ubedljivo raspaliKažu da ponekad prava reč može biti jača od bilo kakvog dodira... a nekad je dodir ono što govori više od hiljadu reči.Kod vas, šta ima jači efekat?