Šta vas umara..

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
umara li vas posao? zamaraju li vas ljudi? iscrpljuje li vas ucenje,gomila obaveza....?
tesko je priznati prvenstveno sebi...na umor se zalimo ali i njime i bar malo ponosimo i "hvalimo" pred sobom i drugima...jer ma koliko nas iscrpljuje ne odričemo ga se lako
da li ste zaista umorni od svega spolja ili od sami sebe?

na smornom poslu smorni ljudi koji će sjutra kao hijene da gnjaaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeeeee.............hm, kad bi me neko odveo na pusto ostrvo, ali neko zanimljiv i da otatak života provedemo tamo, zajedno, obrađujući njive, ako ih ima, i podižući djecu, da, sve u toj divljini..........

na smornom poslu smorni ljudi koji će sjutra kao hijene da gnjaaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeeeee.............hm, kad bi me neko odveo na pusto ostrvo, ali neko zanimljiv i da otatak života provedemo tamo, zajedno, obrađujući njive, ako ih ima, i podižući djecu, da, sve u toj divljini..........

toga ima na Staru planinu, bilo je u novine jedan čovek ostavio žene, dece, posao i civilizaciju i ode....i sad samo se druži sa životinjama i živi u pećinu. Stvarno je to uradio, alal mu...

umara li vas posao? zamaraju li vas ljudi? iscrpljuje li vas ucenje,gomila obaveza....?
tesko je priznati prvenstveno sebi...na umor se zalimo ali i njime i bar malo ponosimo i "hvalimo" pred sobom i drugima...jer ma koliko nas iscrpljuje ne odričemo ga se lako
hrana i ljudi uglavnom i net

Xexe , najvise me umara kad sam umoran. Inače , da li ste zapazili da kad ste najodmorniji , odjednom se pojave neki ili isti ljudi , neplanirane situacije, da vas smore ili iznerviraju , isisaju ono volje sto ste predvideli za ceo dan.

Smaraš mačoru...nego ...da nisi slučajno neki rod ..onome " jelen co. " ... :think: ...:lol::lol::lol:

Umara me dosada, kad trebaš da ceo dan budeš u stanu da ili gledaš film za filmom na tv-u (što nevolim) ili da čitaš knjige. Sad je lakše jer imam internet pa provedem po ceo dan na forumima, ali najviše volim dane kada sam vrlo malo u stanu-kad hodam po gradu, po prodavnicama

Back