User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto znamo da bi vas voleli i da bi imali neki ugled u drustvu morate biti pro u necemu i samim tim ste deo drusva i ono vas voli i postuje vas zbog vase vrline,izgleda,sredstava,umeca.... Bilo da je to ispijanje litar rakije na eks,ili da imate ogromene sise ili kitu ili da ste mnogo jaki ili da dobro cepate fudbal na pesu ljudi ce vas voleti jer ste pro u necemu. E sada koja je vasa super moc zbog koje vas rispektuje narod?
![]()
Kao sto znamo da bi vas voleli i da bi imali neki ugled u drustvu morate biti pro u necemu i samim tim ste deo drusva i ono vas voli i postuje vas zbog vase vrline,izgleda,sredstava,umeca.... Bilo da je to ispijanje litar rakije na eks,ili da imate ogromene sise ili kitu ili da ste mnogo jaki ili da dobro cepate fudbal na pesu ljudi ce vas voleti jer ste pro u necemu. E sada koja je vasa super moc zbog koje vas rispektuje narod?
![]()
A je li bezika? Ja vec vidim talente i razloge zbog kojih neki cene neke forumase ovde iako su prosecni i nikakvi.
-ne nosim brus
-sesi četvorka
-nije problem da gutam
mislim da je ovo dosta
sve su to sitnice i gluposti
sto i pokazuje (npr:.):
koliko gutačica bez brusa sa četvorkom ima?
na hiljade
-ne nosim brus
-sesi četvorka
-nije problem da gutam
mislim da je ovo dosta