Sta vas to istice??

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
:zper: Kao sto znamo da bi vas voleli i da bi imali neki ugled u drustvu morate biti pro u necemu i samim tim ste deo drusva i ono vas voli i postuje vas zbog vase vrline,izgleda,sredstava,umeca.... Bilo da je to ispijanje litar rakije na eks,ili da imate ogromene sise ili kitu ili da ste mnogo jaki ili da dobro cepate fudbal na pesu ljudi ce vas voleti jer ste pro u necemu. E sada koja je vasa super moc zbog koje vas rispektuje narod? :per:

Poslednja izmena:
Pa ubedljivo sam najbolji u podyebavanju ljudi, cim me neko takne odmah krenem da se takmicim u tome ko ce koga bolje da spusti...ali mislim da me najvise gotive zato sto sam uvek pozitivan i neozbiljan k'o klinac od 12 'dina... (:

:zper: Kao sto znamo da bi vas voleli i da bi imali neki ugled u drustvu morate biti pro u necemu i samim tim ste deo drusva i ono vas voli i postuje vas zbog vase vrline,izgleda,sredstava,umeca.... Bilo da je to ispijanje litar rakije na eks,ili da imate ogromene sise ili kitu ili da ste mnogo jaki ili da dobro cepate fudbal na pesu ljudi ce vas voleti jer ste pro u necemu. E sada koja je vasa super moc zbog koje vas rispektuje narod? :per:

Imam veliku glavu i niko me ne voli tako da tvoja teorija pada u vodu...:mrgreen:

To su ti uvek fejk sranja zbog kojih te siroke mase cene..ono bio sam po klubovima pa me svi znali i kao tapsali po ramenu ne bi li i oni bili in..to i prosipanje humora pa cak i automobil..kazem ja debilizam

sad razmišljam i mislim da sam se sama potrudila u srednjoj da me apsolutno ništa ne ističe
kameleon stil, jelte

ranije sam kao nešto dobro pisala, znali su to svi, pa me hvalili, crtala za školu i sl., kad sam se prepustila lenjosti talenat se malo po malo ugasio.
sad me znaju po bledilu, ozbiljnosti, neprihvatanju odeljenskih manifestacija (žurke, punoletstva), što non stop vučem neke knjižurine.

vidi bocka mu, skroz sam prosečna, i to mi ne smeta ni malo
zasijaću i ja, zasijaću :mrgreen:

Back