- Poruka
- 22.579
Miran sam kad ima stabilnosti i u svakoj sferi zivota. Kad je mir i pozitivna energija oko mene, setnja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa keksualni razgovori.Razgovori sa voljenim bicem do kasno u noc...emotivno mazenje...![]()
mapet šou likova sa "Politike"U vreme ove pandemije kada su nam životi u nekim segmentima blokirani, kada smo nervozni, zbunjeni,nezadovoljni, gubomo nadu,volju
..sta vas smiruje, a da nisu lekovi
U vreme ove pandemije kada su nam životi u nekim segmentima blokirani, kada smo nervozni, zbunjeni,nezadovoljni, gubomo nadu,volju
U vreme ove pandemije kada su nam životi u nekim segmentima blokirani, kada smo nervozni, zbunjeni,nezadovoljni, gubomo nadu,volju
Nešto tipa "meditacije"!Slike i videi slatkih životinja, a pogotovo mačaka.
Fina ambijentalna muzika za relaksaciju i opuštanje uz koju se 'prenesem' u lepe, često fantastične, predele.
Ples slobodnim stilom.
Boravak u prirodi, pa makar i sedenje na klupi u parku, negde gde mogu zatvoriti oči i pustiti druga čula da dominiraju - sluh, miris, dodir...
Ne pratim loše vesti, crnu hroniku, tračeve... Povremeno ponešto čujem usput, ali ne čitam i ne gledam sa namerom.
da,...more, reka, jezero, tuširanje...sve smiruje..voda je neverovatna kako deluje na ljude i smiruje ih..
nikad nije kasnoZakasnila sam na temu...Smiruje me kad se umoran u ćebe i čitam neku dobru knjigu.Smiruju me mačke.Smiruje me kad sam sama.I kad gledam stare fotografije.
IstoMačka.Onako dođe,popne mi se na rame i prede...nema ništa lepše nego nešto mekano i topo što vam čuči pored uveta i prede![]()
Смиривала ме је чињеница да нису сви насели.U vreme ove pandemije kada su nam životi u nekim segmentima blokirani, kada smo nervozni, zbunjeni,nezadovoljni, gubomo nadu,volju