Šta vas privlači, a šta odbija na muškarcima?

Уопште не патим од згодноће.....али здепасто...одбојно, одбојно....
Ако је мушкарац шармантам, црте лица су сасвим у другом плану. И ако је заиста добар човек.
Али ту грађу не може ни један квалитет да прекрије.

Ne patim ni ja. Ali nesto mi jeste toliko odbojno da drugi kvaliteti to ne mogu anulirati.
Zato i jesmo razliciti i treba da budemo. Nema osobe koja je svima privlacna niti svima odbojna :)

Ja još nisam upoznala inteligentnog muškarca kog zanima fudbal. Čak obrnuto - zaluđenost fudbalom je obrnuto proporcionalna visinom inteligencije.
A inteligencija me privlači na prvom mestu. Sve iza toga može biti kombinacija više različitih osobina i sklonosti.

mi smo jedna vrlo neinteligenta porodica, da ne kazem glupa da se ne uvredim :malav:

Privlači me inteligencija, samouverenost, brzina. Volim tipove koji su face, nema veze da li je u pitanju pekar ili lekar, ali da ima svoj svet i ume da ga od/brani... i naravno koji vole žene.To ne znači samo da vole da spavaju sa ženama, nego da suštinski vole i poštuju žene, vole da se druže sa njima, tj. feministe : )

Odbija me zatucanost, prostakluk, agresivnost, i tipovi kojima je samo važno da ih neko sluša (bilo ko). Takvih je iznenađujuće mnogo, još uvek.

Back