Šta vas privlači, a šta odbija na muškarcima?

ležernost i iščašen smisao za humor su dva opasna magneta za mene

rigidnost, sebičluk i mentalna ograničenja su osobine koje ne mogu da trpim ni kod koga.

naravno stvari nisu tako jednostavne i ima tu mnogo nivoa privlačenja i odbijanja
ali načelno ovo bi moglo da bude osnov za neku vezu ili osnov za eskiviranje iste

Da, "mentalna ograničenja" su jako zanimljiva. A kako prepoznaješ mentalna ograničenja? Sa čime ih porediš?

Mozemo li da pisemo po temi sta nas nervira kod zena?

Mene nervira uzasno kada 'postuje roditelje', tj. kad nema muda da ih otera u pm sve onako coporativno, pre svega u mentalnom smislu.

Apsolutno svuda i uvek se najvise svadjam sa zenama o tome, jer ne mogu da iskuliram, posto me uzasno iritira jer nemaju blage veze o zivotu.

Obicno oceve, ali ovde po Srbiji ima puno i majki koji su retardi za decu.

Svasta me privlaci ali jos vise osobina odbija.
I ovo je bilo 100 puta :)

Fizicki me privlaci duga kosa, siroka ramena, jaka vilica, lep osmeh, visina ( kao i svaku malu zenu :lol: ), drzanje, hod... Onda obratim paznju i na glas, a ako bude prilike i na miris :rumenko: Mogu biti samo sa muskarcem ciji miris ne konstatujem, koji prihvatam kao svoj.

Privlaci me samopouzdanje, ali ono fino i opravdano, bez samoprecenjivanja. Doslednost, hrabrost, stabilnost, jednaki arsini za sebe i druge,... Mnogi ne shvataju koliko je vernost seksi. Dopadaju mi se muskarci koji vole decu i umeju sa njima. Stava sam da samo inteligentan muskarac moze biti zaista dobar ljubavnik.

Kada se to ukombinuje sa erotskom energijom i kezom koji mi izvuce kada ga pogledam- to je to :)

Odbija me nezdrav osmeh, cigareta, aljkavost koja ukazuje na nebrigu o sebi. To na oko.
Odbija me ruzno ponasanje za stolom. Ne mogu da trpim mljackanje, srkanje, trpanje velikih zalogaja.
Odbijaju me bezobzirnost, agresija, kukavicluk, osornost, sebicluk, cicijasluk, lenjost, nesposobnost da ima prijatelje,...

Smokvo, i mene to odbija :lol:
Odbija me malodušnost, da baš. Nehigijena, kada postoje uslovi za normalno održavanje lične higijene. Krutost u razmišljanju, predrasude, to mi je odbojno. Ma mogu puno stvari da nabrojim, ali definitivno mlakonje ne prolaze kod mene. Mane ko mane, uočiš ih pa ili naučiš da ih prihvatiš ili se raskantavate.

Privlači me senzualnost, čulnost, snaga...valjda to vole sve žene. Dobar smisao za humor je ogroman plus. Aktivnost, defitivno ne volim monotoniju življenja. Volim da istražujem unutar osobe, fizički izgled mi nije toliko bitan. Odlučnost. Pa dosta :)

...to se menjalo kod mene sa godinama...

...reagujem na nešto intimno i neobjašnjivo medju nama...
...takva čudna emocija mi se dešavala sa fizički potpuno suprotnim ljudima, profesijama, različitog porekla, profesije, vere, stepena obrazovanja...valjda sam zato puna nekih neotpocetih i nezavršenih priča ali je uvek falilo nešto nevidljivo da presudi...
...u teoriji ne volim loše ljude...bezobrazluk, nevaspitanje, agresivne. ..i jos puno toga što je civilizacije prihvatila kao mane...
...privlače me razgovor, široko obrazovanje, pitomost, senzualnost i onaj miris kada zavučem njušku u prevoj njegovog lakta...

...jedan od prvih mirisa koji pamtim je miris tatine šake, držao mi je vrat i sada, nije to miris sapuna i parfema već crvene sljake i znoja...valjda oduvek tražim taj miris u suprotnom polu kao i deo ruke od šake do nadlaktice...volim kada ima meku šaku pa kada mogu da uguram lice tamo "gde zeka pije vodu"...i kada se osećam sigurno da mogu da se uspavam i da me umiruje boja glasa, prijaju mi dublji ali mekši tonovi...

...fizički mi upadaju u oči žilavi, sitni, koscati plavooki plavušani a neka biologija me spaja sa krupnim, visokim, crnookim i tamnokosim...

Back