Šta vas naročito nervira u saobraćaju?

mobilni telefon za volanom u kombinaciji sa easy rider vožnjom... Ovde imamo jednog bogatog kompleksaša, koji u stvari uopšte i ne priča, već samo bezveze drži telefon...naravno, vozi lagano da vide njega, auto i poslovnost... :lol:

:lol::lol::lol:

Primetio sam da vecina ovih sto voze aute od 50.000 i vise evra, gotovo stalno drze telefon i toboze pricaju. :lol: Kako im ne dosadi? :lol:

Situacija:
Stojim u desnoj traci na semaforu. Do mene lik u levoj... krece na zuto ubacuje se ispred mene i staje posle 20m i misli da je sve ok ako je upalio sva 4 zmigavca. Momentalno mi dodje da izadjem da mu pozdravim celu familiju!

Dalje... stojim na semaforu i vidim u retrovizoru biciklistu kako se provlaci izmedju kola i elegantno prodje kroz crveno u fazonu "Pa za mene to ne vazi".

Klinke na skuterima... koje voze levom trakom na bulevaru. Dodje mi da ih izgazim sve! Kad joj svirnes da predje u desnu... jos se ona drka nesto.

Sleper ili zglobni autobus u levoj traci u gradu kako mili... gde postoji obilaznica. Pod broj 1, sta ima da trazi sleper u gradu? Pod 2, sta ima da trazi u levoj traci a davi 40 i treba mu 15 minuta da krene sa semafora + pravi ekolosku katastrofu i dimnu zavesu... samo gusi saobracaj. Ma odvalio bi mu kaznu od 50 hiljada, pa da vidis kako ce da nauci! Brate procitaj malo knjigu iz auto skole pre nego sto upalis kamion...sve lepo pise. Jedva cekam ove poene! Jos samo da zazivi malo jace kontrola!

Klinci koji slajfuju i okrecu pod rucnom u centru grada... idioti koji ugrozavaju i sebe i druge!

Back