Sta vas najvise smara?

Mene licno, neciji izbor partnera, ako ga smatram uzasnim. E sad, posto je to kao u mejnstrimu nekulturno i pokazatelj frustracije, onda se trudim da zelju za povracanjem necijeg izbora partnera umrtvim kada sam u nekom drustvu.

Ima li neki lek koji je dobar protiv mucnine?

najviše me smara silna pamet na forumu i statusi na fb-u
izbor nečjeg partnera me ne dotiče jer ne znam pozadinu i razlog
a lek protiv mučnine ....
samo prirodno , kao i ponašanje

Citiras Bogija ali u isto vreme to sto si napisao je kontradikcija naspram njenog "Predrasude i pricanje napamet, bez licnog iskustva".

Dakle, je li licno iskustvo presudno ili nije? Mislim da nije....sto znaci da se slazem sa tvojim stavom u vezi toga.

Глупо је солити памет некоме ако сам немаш никаквог искуства, али такође не можеш све стављати у свој калуп - пробај да се ставиш у кожу те особе пре него што јој судиш.

mene uzasno smaraju gosti :(
kosa mi se dize na glavi kad mi se neko najavi.a ne volim ni ja da odlazim kod drugih
postala sam jedno uzasno asocijalno stvorenje,koje komunicira sa 5 ljudi koje zna od rodjenja

Зар ти, Смоки :eek:

У реду ја, ја сам таква од рођења, моја мајка ме звала дивљак :rumenko:

Mene licno, neciji izbor partnera, ako ga smatram uzasnim. E sad, posto je to kao u mejnstrimu nekulturno i pokazatelj frustracije, onda se trudim da zelju za povracanjem necijeg izbora partnera umrtvim kada sam u nekom drustvu.

Ima li neki lek koji je dobar protiv mucnine?

ne razumem
ako je nekome neko dobar, osim ako nije neki sto batina ili je narkic ili tako nesto mene bas briga

Smaraju me današnje novine, tv program, današnja muzika... smaraju me ove nove generacije, mada ni stariji nisu ništa bolji, smaraju me ljudi koji misle da će se situacija u ovoj šugavoj zemlji promeniti, smaraju me političari i svi vi koji baljezgate o politici :zplez:

Smaraju me žene koje prave decu sa kretenima, pa posle glume žrtve, smaraju me divlja nevaspitana deca...

Smara me besparica, smara me Srbija, smara me Balkan.

Smaraju me ljudi koji rade i kukaju što rade, a smaraju me i oni što kukaju što ne rade :roll:

Smaraju me oni u vezama, smaraju me oni bez veza, nema mesta diskriminaciji u tom slučaju :lol:

I svašta još nešto... smara me da kuckam...

Poslednja izmena:
Izbor partnera, heh, mozhda je samo spremna da primi ono shto on vapi da daruje. Ja sam nekad imao taj problem, onda skapiram to je njegov izbor i iz nekog razloga on nju voli, ja mogu samo da se adaptiram ili nestanem. Delimichno je problem bio i u tome shto sam precenjivao svoje prijatelje, i nikako nisam uzimao sex i zajednichki zhivot u obzir.

Back