Sta vas najvise smara?

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Mene licno, neciji izbor partnera, ako ga smatram uzasnim. E sad, posto je to kao u mejnstrimu nekulturno i pokazatelj frustracije, onda se trudim da zelju za povracanjem necijeg izbora partnera umrtvim kada sam u nekom drustvu.

Ima li neki lek koji je dobar protiv mucnine?

Mene licno, neciji izbor partnera, ako ga smatram uzasnim. E sad, posto je to kao u mejnstrimu nekulturno i pokazatelj frustracije, onda se trudim da zelju za povracanjem necijeg izbora partnera umrtvim kada sam u nekom drustvu.

Mene smara foliranje, dvostruki standardi, laganje, nametanje...i jos gore, kad i sama moram da budem deo toga.
I kad se neko ubedjuje kako mu je super, a iz aviona se vidi da nije...
Srecom, odavno nemam nagon da "isterujem pravdu", ni da kazem misljenje bez da me se pita...ali kad me neko pita-sta mislis, a joj... :mrgreen:

empatija je antiemetik izbora. e sad ako bas zafali onda mosh i racionalizacija da odradi posao.

protiv mucnine je najbolje odmah se dobro ispovracati u najblizem toaletu.
a sto se izbora partnera tice, nekada je i meni bilo bljak kad vidim ko sve koga ima za partnera. posle shvatih da sam izgleda neke ljude precenila ;) duze vec razmisljam da, svako ima upravo onakvog partnera kakvog i treba, sve je to dok nam zivot ne dodje do guse, kompenzatorijski i tamo negde, kasnije smo sposobni da zaista nekog izaberemo kao nikakav nadomestik vec samo kao dodatak na vec sredjen zivot

tek sad vidim.
prva recenica se odnosi na zensko biranje partnera
jedino tako druga ima znacenje u kontekstu prve
ali nemojmo sad o tome

protiv mucnine je najbolje odmah se dobro ispovracati u najblizem toaletu.
a sto se izbora partnera tice, nekada je i meni bilo bljak kad vidim ko sve koga ima za partnera. posle shvatih da sam izgleda neke ljude precenila ;) duze vec razmisljam da, svako ima upravo onakvog partnera kakvog i treba, sve je to dok nam zivot ne dodje do guse, kompenzatorijski i tamo negde, kasnije smo sposobni da zaista nekog izaberemo kao nikakav nadomestik vec samo kao dodatak na vec sredjen zivot

pa kako drugacije medj ljude nego ih preceniti :lol:

Budi kao mačka na usijanom limenom krovu.

- - - - - - - - - -

E da, sada me cudi to sto jos na temi nema komentara u stilu 'A sta tebe zabole za necije izbore i privatne stvari?'.

Biće. Još je rano.

Back