Шта вас највише погађа?

Најтежи проблем Србије је

• Отимање Косова и Метохије

• Пријатељски однос мафије и власти

• 4 абортуса, 1 рођено дете

• Испоручивање Хагу најбољих српских генерала

• Изолованост Србије

• Незапосленост, међу највећим у Европи

• Све најбоље одлази из Србије јер МОРА

• Лош став странаца о Србима

• Најсиромашнија у Европи, после Молдавије

• Недостатак вере, наде и љубави

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
СЛОБОДА:
Пробај отићи било где сем Русије без визе, ако нисмо изоловани.

.
Za Rusiju ti takodje treba viza i procedura nije mnogo jednostavnija nego za shengen http://www.ambasadarusije.org.yu/pdf/1.pdf jedino bez vize mozemo kod ex brace u HR i MK samo sa pasosem a u BiH i CG sa licnom kartom i mozemo u Albaniju sa pasosem stim da vizu dobijes na granici odmah za valjda 10 ojra kao i u neke egzoticne zemlje hiljadama kilometara daleko.

svetolik trpkovic:
Za Rusiju ti takodje treba viza i procedura nije mnogo jednostavnija nego za shengen http://www.ambasadarusije.org.yu/pdf/1.pdf jedino bez vize mozemo kod ex brace u HR i MK samo sa pasosem a u BiH i CG sa licnom kartom i mozemo u Albaniju sa pasosem stim da vizu dobijes na granici odmah za valjda 10 ojra kao i u neke egzoticne zemlje hiljadama kilometara daleko.
Ne može više ni za Albaniju tako lako - isto se vadi viza, mora pozivno pismo, ostali papiri nisu problem i dugo se čeka - šalje se u Albaniju radi neke provere...
To na granici važi za ove turističke afričke zemlje (Tunis, Egipat) i Tursku.

Четник:
1.Старије јесте!!!Теоретски у Србији је увијек тога и било,али је то сада заступљено у најозбиљнијој мјери.

2.За мене они јесу витезови и на бојном пољу и у души.Ја живим у источном дијелу Републике Српске,и за разлику од тебе који си за наш рат чуо само преко проамеричке телевизије,знам колико је вриједна побједа у Сребреници (бар неких 15-30 хиљада српских живота).

3.Антиљудска власт није власт већ седам година,а колико је ова људска власт смањила "изолацију".

4.Незапосленост треба власт да ријешава.Чуди ме да то нису већ средили с обзиром на проевропску оријентисаност.

5.Хоћеш да кажеш да један обичан човјек одлази из Србије јер је 1999 на власти био Слободан Милошевић? :lol:

6.Седам година проевропске оријентисаности се вишеструко исплатило.Одузимају нам 15% територије напримјер.

1. pa teoretski je uvek bilo, i zna se dobro ko je vaskrsao tu tradiciju
2. upravo si sagledao onaj deo na koji sam rekao da ne gledas. sve je to lepo sto je on spasio tamosnje srbe, ali zar je morao ono? ja o tome pricam. svaka njemu cast za ostalo, ali sam 100% uveren da je moglo i drugacije.
3. izolaciju je smanjio djindjic i danasnja izolacija nije uporediva sa ondasnjom
4. e vidis tu je greska. socijalizam. Ne Ne treba vlast da resava. ne treba drzava da se brine o tebi nego ti o njoj. na drzavi je da stvori povoljne uslove za strane investitore da otvori fabriku u tvom mestu, a u toj fabrici ces TI ici da trazis posao. zato su nam drzava i drustvo takvi kakvi su jer se uvek ceka neko drugi da uradi nesto a za nas...:roll:
5. jedan obican covek ode zato sto je visoka stopa kriminala i korupcije, zato sto pored svoje strucnosti on ne moze da stigne na odgovarajuce radno mesto vec tamo sedi neki djetic bahati celavi debelovrati koji je tu po partijskom rasporedu.
6. opet cista demagogija. ko je potpisao kumanovski sporazum? opet vas je sloba prodao samo vi to ne kontate. da je nastavio da ratuje, kosovo bi bilo nase a nato bi pukao. kumanovo je trebalo natou a ne nama. oni nama sa 10km su mogli jedino da unistavaju infrastrukturu, sto ne bi mogli doveka jer je ni nemamo, vojska ostala 99% netaknuta. primirje je trebalo natou da sacuva obraz. a sloba vas je prodao. a nas ostale nije prodao jer mi nista od njega nismo ni ocekivali.
a otimanje kosova nema veze sa ovom vlascu sada. to je vruc krompir koji je vezan za vreme a ne ljude, ko god da je dosao, morao bi da ga drzi

medved_bg:
Ne može više ni za Albaniju tako lako - isto se vadi viza, mora pozivno pismo, ostali papiri nisu problem i dugo se čeka - šalje se u Albaniju radi neke provere...

Е, баш си нашао где ћеш да путујеш! :roll:

А право да ти кажем мало је дегутантно, а и неумесно кад се огромна већина становништва бори за голи живот и кад моћници са запада хоће да нам комадају државу, мислити на путовања. И због тога, заболе ме уво за ваше визе! Ј*бо вас визе! :evil:
Код нас се лепо каже - Сит гладном не верује!

Strela:

А право да ти кажем мало је дегутантно, а и неумесно кад се огромна већина становништва бори за голи живот и кад моћници са запада хоће да нам комадају државу, мислити на путовања. И због тога, заболе ме уво за ваше визе! Ј*бо вас визе! :evil:
Ko je rekao da ja putujem u Albaniju?
Degutantno i neumesno? Mislim ja i o filmovima i kolačima i se.x-u i proleću, o svakojakim sitnicama i krupnicama, ali se nikad nije desilo da to o čemu ja mislim ima uticaja na "moćnike sa zapada".

Strela:

Što nas više bude mislilo na vize, manje ćemo misliti na gluposti i svetsku zaveru protiv nas. Hoću da imam osećaj da mogu da odem gde hoću i kad hoću, a ne da me tretiraju kao gradjanina drugog reda ispred kojekakvih ambasada. Bila sita ili gladna.

Registra:
Što nas više bude mislilo na vize, manje ćemo misliti na gluposti i svetsku zaveru protiv nas. Hoću da imam osećaj da mogu da odem gde hoću i kad hoću, a ne da me tretiraju kao gradjanina drugog reda ispred kojekakvih ambasada. Bila sita ili gladna.

А шта мислиш ког реда је грађанин који је незапослен? Шта мислиш ког реда је грађанин који има плату или пензију 10.000 - 12.000 динара, и где ће он да путује с "толиком" ловом? Шта је са студентима који на државним факултетима плаћају 2.000 - 3.000 евра? Шта је са грађанима који чекају неколико месеци на преглед ултразвучним апаратом? Шта је и ког су реда грађани који морају од бедних прихода да плаћају лекове, јер је сужена такозвана "позитивна" листа?
Е моји путници... Благо вама...

Strela:
А шта мислиш ког реда је грађанин који је незапослен? Шта мислиш ког реда је грађанин који има плату или пензију 10.000 - 12.000 динара, и где ће он да путује с "толиком" ловом? Шта је са студентима који на државним факултетима плаћају 2.000 - 3.000 евра? Шта је са грађанима који чекају неколико месеци на преглед ултразвучним апаратом? Шта је и ког су реда грађани који морају од бедних прихода да плаћају лекове, јер је сужена такозвана "позитивна" листа?
Е моји путници... Благо вама...
A ti misliš da ja to ne osećam na svojoj koži ili ne znam ili ne primećujem? :roll: Jok, ti jedina živiš u Srbiji.
Nisam glasala na anketi jer ne mogu da izdvojim opciju koja me najviše pogađa. Svega mi je preko glave.
Jel' to tebi smeta što neko misli na pozitivne stvari? Da stavim ovde neku sliku Kube? Mislim, pošto ne treba viza...:roll:

opet se ispoljavaju tekovine socijalizma i samouprave.
aman ljudi svi ste individue! svako za sebe! alo!
tu povlacim granicu kod humanog rada [nece biti svako za sebe u smislu bolesnik sam da se leci].
ali sto se tice zarade para. pa nemojte da krivite nekoga sto vam je dao otkaz kada mu se ne isplati da radite tako kako vi radite. mozda ste morali ici, mozda da ste radili bolje ne bi bili ne zaposleni.
ebote pun mi je vise ovih kojima su neki drugi krivi. koliko ja znam ljudi koji su izbosne dosli bez icega, i umesto da kao vi cekaju da im neko nesto pomogne, sami su krenuli da rade i zaradjuju i da se snalaze, naravno trazeci pomoc u medjuvremenu jer im je uvek trebala, i mi smo dosta takvih pomogli.
dok god sedite skrstenih ruku i kukate kako drzava [koja ima preko milion izbeglica, 3 rata na sebi, tranziciju, opljackana do gole koze, malo radnika a puno izdrzavanih...] vama ne pomaze dovoljno

Ubedljivo pod 3. Šta će ti Kosmet , šta će ti pasoš ,hebeš generale.......
Za poslednjih 10 godina broj srba se smanjio za 35.000 sa tedenciom daljeg porasta mortaliteta i smanjenja nataliteta . Ako se takav trend nastavi Srbija će za 50 godina poželeti Srba ! Sad smo najstariji narod u Evropi i istovremeno sa najmanjim natalitetom u Evropi . U pitanju je biološki opstanak nacije , a taj problem svi guraju pod tepih ! Hebalo vas Kosovo , kad nam preti da izumremo kao Hazari,Kumani,Cincari.....Natalitet treba u cilju nacionalnog interesa postaviti kao problem broj 1 , u protivnom prioritet koji se sada daje drugim problemima je IZDAJA nacionalnih interesa !
A anketu je trebalo postaviti u smislu glasanja po važnosti . Npr. 3,4,6,2,5.....Rezultati takvog glasanja bi bili daleko zanimljiviji i više bi odslikavali razmišljanje forumaša .

Back