Шта вас највише погађа?

Најтежи проблем Србије је

• Отимање Косова и Метохије

• Пријатељски однос мафије и власти

• 4 абортуса, 1 рођено дете

• Испоручивање Хагу најбољих српских генерала

• Изолованост Србије

• Незапосленост, међу највећим у Европи

• Све најбоље одлази из Србије јер МОРА

• Лош став странаца о Србима

• Најсиромашнија у Европи, после Молдавије

• Недостатак вере, наде и љубави

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Отимање Косова и Метохије
Nažalost, nisam bio u vlasti koja je omogućila sve ovo. Niti su me ništa pitali pa je ružno da me pitaju sada...
Пријатељски однос мафије и власти
Vitalan problem samo kako dokazati? Kad se promeni vlast pohvataju se sitne i srednje ribe a kolege se ne diraju.
4 абортуса, 1 рођено дете
Nemam ništa ni sa čijom decom niti ih priznajem. Ker ne skače dok kuja ne podvije rep...
Испоручивање Хагу најбољих српских генерала
A šta su mislili da će se isporučivati potpisivanjem saradnje za ratne zločine? Krompir?
Изолованост Србије
U čemu smo izolovani?
Незапосленост, међу највећим у Европи
Ekonomija je ključ svega. Sve da me najveći forumski vernik Mita krsti nećemo bolje živeti ako nam ekonomija ne funkcioniše. Para veru ne gleda, vera paru pregleda.
Све најбоље одлази из Србије јер МОРА
A kako da prodaš loše? Ko će da kupi trule jabuke, šljive ili maline? Uostalom i Nikola Tesla je morao da skokne do Amerike inače bi duvali u sveće a kompjutere pokretali na kurblu.
Лош став странаца о Србима
Stranci ili nemaju pojma gde smo (i ja se zbunim kad gledam globus) ili ih ne zanima. To je posledica onog crvenog učenja "da nam niko nije ravan" i "da to što kod nas ima nema nigde". Sa ovim drugim se slažem.
Најсиромашнија у Европи, после Молдавије
Ovo smo već imali
Недостатак вере, наде и љубави
I na ovo sam odgovorio

Iron Lord:
Изолованост Србије
U čemu smo izolovani?

Пробај отићи било где сем Русије без визе, ако нисмо изоловани.

Iron Lord:
Све најбоље одлази из Србије јер МОРА
A kako da prodaš loše? Ko će da kupi trule jabuke, šljive ili maline? Uostalom i Nikola Tesla je morao da skokne do Amerike inače bi duvali u sveće a kompjutere pokretali na kurblu.

Интелектуална громадо, мислио сам на најбоље људе, а не робу, осим ако је то исто за тебе. Мислим на најбоље научнике, студенте, спортисте, чак и глумце.
Коме би нормалном сметало што најбоља роба одлази, нема везе, долазе паре.
Проблем је што је наш најјачи извоз, живи људи.

СЛОБОДА:
Пробај отићи било где сем Русије без визе, ако нисмо изоловани.
Оtići negde a ne zaraditi je čista glupost. Ako je zarada veća od troškova za potrebe dobijanja vize onda mi ne smeta.
СЛОБОДА:
Интелектуална громадо, мислио сам на најбоље људе, а не робу, осим ако је то исто за тебе. Мислим на најбоље научнике, студенте, спортисте, чак и глумце.
Коме би нормалном сметало што најбоља роба одлази, нема везе, долазе паре.
Проблем је што је наш најјачи извоз, живи људи.
Vreme kada je jedan čovek mogao da izmeni pojmove o svetu oko nas svojim otkrićem je odavno prošlo. Sad se radi timski. Država koja može da plati tim istraživača biće sigurno zatrpana ponudama. Reci mi šta je još smišljeno ovde od naših naučnika pored azbuke?

У овој анкети истакао си најбитније проблеме Србије и стварно је тешко одлучити се за прави одговор, међутим сматрам да је огромна незапосленост (и економски, социјални проблеми), ипак највећи проблем, који за собом вуче и остале проблеме.
Такође, постоји једно велико безнађе и општа резигнација, која је кулминирала задњих 3-4 године.

mene bi ovo najviše smetalo da živim u Srbiji:
"Изолованост Србије"

Slovenci mogu u sve zemlje bez vize, mi iz Hrvatske u sve (osim USA), a vi trebate za sve zemlje EU, USA...

meni je ne pojmljivo da sad primjerice odlučim otići na Balaton da malo prošetam sa djevojkom i da o tome moram sedmicu dana prije razmišljati kako bi otišao u Zagreb izvadit vizu da bih eto sad otišao na 3-4 sata prošetet Balatonom

ili
u Ljubljani je neka dobra žurka ili koncert i da ono trebam prije u ZG podići vizu da bi otišao na jedan koncert...
koma

Iron Lord:
TRENUTNI PRESEK ANKETE>

Dragi moji seksom opterećeni mozgovi, uzmite u obzir da se abortusi rade i kod maloletnih osoba. Selendre ubedljivo prednjače u izopačenostima. Pored floskule da je abortus ubistvo obavezno staviti da je muška masturbacija - genocid.

Мени се чини да абортуси нису проблем.
Проблем је што су погрешна деца абортирана а на власти су ми преживели абортуси.

Back