- Poruka
- 525
Шта вам од тренутних проблема Србије најтеже пада и шта би сте променили кад би сте имали моћ или чаробни штапић?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:Изолованост Србије
U čemu smo izolovani?
Iron Lord:Све најбоље одлази из Србије јер МОРА
A kako da prodaš loše? Ko će da kupi trule jabuke, šljive ili maline? Uostalom i Nikola Tesla je morao da skokne do Amerike inače bi duvali u sveće a kompjutere pokretali na kurblu.
Torrente BG:Prvo sto bi promenio jeste da bi ti zabranio da postavljas ove smaracke ankete.
Оtići negde a ne zaraditi je čista glupost. Ako je zarada veća od troškova za potrebe dobijanja vize onda mi ne smeta.СЛОБОДА:Пробај отићи било где сем Русије без визе, ако нисмо изоловани.
Vreme kada je jedan čovek mogao da izmeni pojmove o svetu oko nas svojim otkrićem je odavno prošlo. Sad se radi timski. Država koja može da plati tim istraživača biće sigurno zatrpana ponudama. Reci mi šta je još smišljeno ovde od naših naučnika pored azbuke?СЛОБОДА:Интелектуална громадо, мислио сам на најбоље људе, а не робу, осим ако је то исто за тебе. Мислим на најбоље научнике, студенте, спортисте, чак и глумце.
Коме би нормалном сметало што најбоља роба одлази, нема везе, долазе паре.
Проблем је што је наш најјачи извоз, живи људи.
СЛОБОДА:Значи твоја болест је хронична.
Torrente BG:Pa nije lako ziveti na Karbima,Pacifiku i Mauricijusu istovremeno
koji moj zajebavas coveka kad je sasvim razumljivo i jasno postavio anketu.Torrente BG:Pa nije lako ziveti na Karbima,Pacifiku i Mauricijusu istovremeno
Make that 50 years :?south:izolovanost zadnjih 15 godina![]()
ili zatvor, sve jedno :sad:
Zasto nam fali vere? o_Oans d' histoire vraie:... ...Fali nam nase vere, a ljubav uz to naravno ide.
Iron Lord:TRENUTNI PRESEK ANKETE>
Dragi moji seksom opterećeni mozgovi, uzmite u obzir da se abortusi rade i kod maloletnih osoba. Selendre ubedljivo prednjače u izopačenostima. Pored floskule da je abortus ubistvo obavezno staviti da je muška masturbacija - genocid.