Sta vas najvise nervira kod ljudi

Mentalitet krda. Mrzim kada neki ljudi prihvataju stil ponasanja i price samo zato sto je to opste prihvaceno u manjem ili sirem drustvu i tako se osete bezbednim. Ne volim slabe licnosti na pr u tom slucaju, koje ce se cisto drustva radi i identifikacije smejati shalama vodja tih grupa. Obicno se takve osobe priklade inertnim osobama koji su naucili da je ako si glasniji i agresivniji onda si u pravu. Neka vrsta uliznistva i neimanja svoje volje.

Iznerviram se kad neko moju ljubaznost protumači kao slabost karaktera, pa leči komplekse na meni. To je ona situacija kad se izviniš budali iako ni za šta nisi kriv, čisto da ne stvaraš zategnute međuljudske odnose. Onda budala pomisli da je superiorana i pokaže se još glupljom kad pametuje na tuđi račun. Počne ili da zeza, ili da ti drži lekcije. Tada se stvarno iznerviram i u meni proradi osvetnički duh. Kad si ljubazan sa pametnim ljudima, ovako nešto se ne dešava. Problem je i meni što želim da sve ljude doživim kao pametne.

...kad mm pita kad je cera stigla kuci ja obavezno skratim bar za dva sata :lol:msm spasem sitaciju tom sitnom lazi jer znam da on ocekuje da je ona stigla ranije a ne kasnije...e posle se sa njom obrachunam najstrashnije shto kasni:mrgreen:

Pa dobro, ali i to je laž. Istina, ne toliko značajna jer i da nisi slagala, ne bi se desilo ništa toliko strašno, ali je opet laž. Uradila si to da pošediš dete očeve grdnje. Zarad "višeg cilja".

E sad recimo, ja prevarim devojku. Napio sam se, nisam razmišljao, poklekao sam pred nagonom i iskušenjem. Ujutru se pokajem zbog svog postupka. Kažem sebi "nikad više". I onda me devojka pita "šta si radio sinoć", a ja joj kažem da sam bio sa ortacima, da smo se ponapijali i da sam prespavao kod jednog od njih. Uradio sam to da me devojka ne bi ostavila, jer to ne želim. Da želim, sam bih raskinuo sa njom. Dakle lagao sam zbog višeg cilja. Suštinski, isto kao i ti. :mrgreen:

Pa dobro, ali i to je laž. Istina, ne toliko značajna jer i da nisi slagala, ne bi se desilo ništa toliko strašno, ali je opet laž. Uradila si to da pošediš dete očeve grdnje. Zarad "višeg cilja".

E sad recimo, ja prevarim devojku. Napio sam se, nisam razmišljao, poklekao sam pred nagonom i iskušenjem. Ujutru se pokajem zbog svog postupka. Kažem sebi "nikad više". I onda me devojka pita "šta si radio sinoć", a ja joj kažem da sam bio sa ortacima, da smo se ponapijali i da sam prespavao kod jednog od njih. Uradio sam to da me devojka ne bi ostavila, jer to ne želim. Da želim, sam bih raskinuo sa njom. Dakle lagao sam zbog višeg cilja. Suštinski, isto kao i ti. :mrgreen:[/QUOTEMora da se zezash,msm to nije isto...hbg tvoja laz je prava,msm izvrtanje istine najstrashnije...i nikako nije bela nego crna da crnja ne moze biti...ptam se da li ti razlikujesh te dve lazi,ili se zahebavash sa mua...

Back